logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان عنوان کرد؛

بازداشت ۲ عنصر ضدامنیتی شرق کشور/ کشف ۳۰۰ سلاح غیرمجاز و جنگی در جنوب کرمان

بازداشت ۲ عنصر ضدامنیتی شرق کشور/ کشف ۳۰۰ سلاح غیرمجاز و جنگی در جنوب کرمان
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از بازداشت ۲ عنصر ضدامنیتی شرق کشور و انهدام چهارمین باند سازمان‌‌یافته قاچاق سلاح و مهمات ‌خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کرمان؛ مهدی بخشی ‌اظهار داشت: پس از کسب گزارشی مبنی بر ورود یک محموله قاچاق سلاح و مهمات به پهنای جغرافیایی استان کرمان، بلافاصله رسیدگی به موضوع در دستور کار سیستم قضائی و اداره‌کل اطلاعات استان کرمان قرار گرفت.

وی افزود: در این عملیات پس از انجام یک‌سری اقدامات پیچیده اطلاعاتی، باند مذکور مورد ضربه سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره‌کل اطلاعات استان قرار گرفت و دو نفر از عناصر ضد‌امنیتی سابقه‌دار و فعال در قاچاق و فروش سلاح در شرق کشور‌ شناسایی و دستگیر شدند.

دادستان کرمان تصریح کرد: در این عملیات مأموران اداره اطلاعات جیرفت 24 قبضه سلاح کمری و بیش از 400 عدد فشنگ به‌همراه یک دستگاه خودرو را از اعضای این باند کشف و ضبط کردند.

وی ادامه داد: اعضای این باند در تلاش بودند انواع مختلف سلاح را از مرزهای شرقی کشور به کرمان وارد و از این طریق به سایر استان‌ها منتقل کنند.

دادستان کرمان با اشاره به اینکه برخورد دستگاه قضائی با قاچاقچیان سلاح و مهمات قاطع و عبرت‌آموز خواهد بود، خاطرنشان کرد: رسیدگی به پرونده  متهمان دستگیرشده سریع و خارج از نوبت خواهد بود.

وی اضافه کرد: با تلاش و همت شبانه‌روزی نهادهای امنیتی و اطلاعاتی طی سال جاری، قریب به 300 سلاح غیرمجاز و جنگی در جنوب استان کرمان کشف و ضبط شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه