logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

آخرین وضعیت تیم ملی فوتبال زنان به روایت سرمربی؛

آزمون: رقیبان ما در مقدماتی المپیک در سطح بالایی فوتبال بازی می کنند

آزمون: رقیبان ما در مقدماتی المپیک در سطح بالایی فوتبال بازی می کنند
سرمربی تیم ملی فوتبال زنان گفت: كار فشرده اى در پيش داريم و بايد از زمان باقيمانده به بهترين شكل استفاده كنيم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مریم آزمون سرمربی تیم ملی زنان ایران درباره روند آماده سازی بازیکنان اظهار داشت: اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال زنان ایران به منظور حضور در مرحله دوم مقدماتی المپیک که آبان ماه در شهر پرث استرالیا برگزار می شود را  با حضور 25 بازیکن از 13 مردادماه در بندرانزلی به مدت 8 روز برگزار کردیم. اردوی انزلی در شرایطی دور از کمپ تیم ملی برگزار شد. بازیکنان بعد از صعود از مرحله اول با هماهنگی هایی که بین فدراسیون و بانک شهر صورت گرفت برای اولین بار یک حمایت خاص فوتبال زنان را تجربه کردند. به نظرم اختصاص پاداش بعد از صعود و تدارک یک اردوی فوق العاده در انزلی باعث شد انگیزه های کادر و بازیکنان تقویت شود و این مساله روی تمرینات و کار فنی ما هم بسیار تاثیرگذار بود.

وی اضافه کرد: در مسابقات پیش رو با استرالیا، چین تایپه و فیلیپین همگروه هستیم و در این اردو خواستیم در شرایط متفاوت تر از مرکز ملی فوتبال، بازیکنان حضور پیدا کنند. تمرینات آماده سازی را در دو نوبت صبح و بعدازظهر زیر نظر کادر فنی در قالب تمرینات تاکتیکی، آنالیز و بدنسازی انجام دادیم. همچنین در جلسات بدنسازی تمرینات پیشگیری از آسیب را برگزار کردیم. یکی از بهترین اردوها را به لحاظ فنی برگزار کردیم چون بعد از یک بازی دوستانه همیشه مسائل مختلفی مورد تحلیل و ارزیابی قرار می گیرد. تیم ملی روسیه بسیار تیم خوب و قدرتمندی بود و باعث شد تیم ما یک محک خوب بخورد باید شرایط تمرینات را در جهتی پیش ببریم که بتوانیم مقابل تیم های قوی مدل بازی و ساختار دفاعی و حمله سریعمان را به شکل های مختلف تمرینی اجرا کنیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال زنان خاطر نشان کرد: در این اردو سعی در برطرف کردن نقاط ضعف تیم و ایجاد هماهنگی تاکتیکی در بین بازیکنان را داشتیم. خوشبختانه توانستیم اردوی خوبی با امکانات مناسب برای ملی پوشان فراهم کنیم. كار فشرده اى در پيش داريم و بايد از زمان باقيمانده به بهترين شكل استفاده كنيم. بازیکنانم به لحاظ بدنی پیشرفت قابل ملاحظه ای کردند و در این اردو تمرینات پرفشار بدنی و سرعتی را داشتیم و ریکاوری های خوبی انجام دادیم. در مجموع داریم به سمتی می رویم که به آن شکل تیمی و آمادگی نسبی برای حضور در مرحله دوم برسیم. رقیبان ما در سطح بسیار بالایی فوتبال بازی می کنند و در حال حاضر در جام جهانی زنان حضور دارند. خیلی خوشحالم که فوتبال ما در حال پیشرفت هست و انشالله بتوانیم نماینده خوبی برای زنان فوتبالیست و مربی های عزیزمان باشیم. دیدن رقابتهای جام جهانی و بازیهای حریفان ما باعث شد بتوانیم تمرینات و برنامه های تیمی مان را به سمتی پیش ببریم که در رویارویی با این حریفان بازی بهتری ارائه بدهیم.

آزمون در پایان با اشاره به حمایت بانک شهر گفت: باید از مدیریت بانک شهر بخاطر حمایت های که از تیم ملی فوتبال زنان داشته تقدیر و تشکر کنم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه