logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بحران در ارتش رژیم صهیونیستی و نگرانی آمریکا برای حل و فصل آن

بحران در ارتش رژیم صهیونیستی و نگرانی آمریکا برای حل و فصل آن
رسانه‌های صهیونیستی چهارشنبه شب از سفر هفته آینده مارک میلی رئیس ستاد ارتش آمریکا برای بررسی مستقیم بحران جاری در نیروهای مسلح حکومت نتانیاهو، به سرزمین‌های اشغالی سفر می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رسانه‌های فلسطینی، سازمان پخش رژیم صهیونیستی (کان) در این باره گزارش داد که علت این سفر بررسی تأثیر بحران احتمالی ارتش رژیم صهیونیستی بر نیروهای آمریکایی موجود در خاورمیانه است.

این سفر در سایه نگرانی پنتاگون نسبت به شرایط کنونی نیروهای مسلح رژیم صهیونیستی صورت می گیرد.

پایگاه خبری عبری زبان "واللا" نیز در این باره گزارش داد که مقامات دولت آمریکا از نزدیک تنش‌های روزافزون میان بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و فرماندهان عالی رتبه ارتش اسرائیل را زیر نظر دارند و ژنرال میلی نیز پیامدهای بحران ارتش اسرائیل بر روی نیروهای آمریکایی در منطقه [خاورمیانه] را ارزیابی خواهد کرد.

این پایگاه خبری به نقل از منابع نظامی صهیونیست اعلام کرد که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) بسیار نگران است که بحران در ارتش رژیم صهیونیستی تأثیراتی منفی بر توان و قدرت اسرائیل در بازدارندگی در برابر ایران، حزب الله و حماس داشته باشد.

سازمان پخش رژیم صهیونیستی چهارشنبه به نقل از مقامات بارز در ارتش ایرن رژیم اعتراف کرد که کارآمدیی ارتش در مرحله دشواری به سر می‌برد و درحال عقب نشینی است و این مسأله یک هشدار بسیار جدی درخصوص کاهش کارآمدی نیروهای ارتش اسرائیل است.

سفر میلی به سرزمین‌های اشغالی چند روز پس از اظهارات ژنرال تومیر پار فرمانده نیروی هوایی اسرائیل صورت می‌گیرد که افت کارآیی در ارتش این رژیم را به دنبال اعتراض ده‌ها افسر و نظامی این نیروها تأیید کرد و گفت که این افراد در اعتراض به اصلاح قانون قضایی دست به اعتراض و اعتصاب زدند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه