logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

جبلی در گفتگو با دانا:

جدول زمانی مشخصی برای معرفی خدمات دولت تدوین شده است

جدول زمانی مشخصی برای معرفی خدمات دولت تدوین شده است
رئیس سازمان صداوسیما تاکید کرد: با هماهنگی دقیق با اعضای دولت و مقامات اجرایی، جدول زمانی مشخصی برای اجرای برنامه‌هایی که قابلیت معرفی خدمات دولت را دارند، تدوین شده است.

پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا در خصوص برنامه‌ها و فعالیت‌های این سازمان در راستای هفته دولت اظهار داشت: ما از تمام امکانات و برنامه‌های مختلف سازمان صدا و سیما بهره‌برداری کرده‌ایم، تا برنامه‌هایی که قابلیت معرفی خدمات دولت را دارند به بهترین شکل اعلام شوند.

جبلی تاکید کرد که با هماهنگی دقیق با اعضای دولت و مقامات اجرایی، جدول زمانی مشخصی برای اجرای برنامه‌ها تدوین شده است. این جدول زمانی به نحوی تنظیم شده که اعضای دولت، وزرای محترم، روسای دستگاه‌های اجرایی و سایر مقامات مختلف بتوانند با حضور در برنامه‌ها، خدمات و دستاوردهای دولت را به مردم ارائه نمایند.

وی افزود: حجم برنامه‌ها و فعالیت‌های سازمان صدا و سیما  که امسال در اختیار دولت محترم قرار گرفته به طور قابل توجهی افزایش یافته است و این رشد نشان‌دهنده تلاش‌های بیشتر و گسترده‌تر سازمان برای تحقق اهداف ارائه خدمات دولت به مردم است.

رئیس سازمان صداوسیما تاکید کرد که علاوه بر تلاش‌های معرفی خدمات دولت در هفته پیش رو، وظیفه اساسی این سازمان معرفی پیشرفت‌ها و دستاوردهای کشور در حوزه‌های مختلف نیز می‌باشد؛ وی همچنان افزود که تاکنون با استفاده از برنامه‌های مستند، گزارش‌های خبری و برنامه‌ریزی‌های متنوع، سازمان صدا و سیما به انجام این وظیفه پرداخته و نقش مهمی در ارتقاء آگاهی عمومی از دستاوردهای کشور داشته است.

دوم شهریور؛ آغاز هفته دولت

گفتنی است؛ انفجار دفتر نخست وزیری در هشتم شهریور سال ۱۳۶۰ و شهادت دو یار دیرین امام (ره) و انقلاب و دو اسوه علم و تقوا، شهید محمد علی رجایی، رئیس جمهور و محمد جواد باهنر، نخست وزیر که نمونه ای از دولتمردان مردمی بودند و نیز به منظور آشنایی مردم با فعالیت ها و بیان اهداف و برنامه های آینده دولت، هفته ای به نام هفته دولت نامگذاری شده است که از دوم تا هشتم شهریور می باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه