logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

در حاشیه جلسه هم‌اندیشی کادر فنی تیم ملی و کمیته امور استان‌ها؛

دبیر: جایگاه کشتی بیشتر از این‌هاست؛ باید به کسب مدال طلا عادت کنیم

دبیر: جایگاه کشتی بیشتر از این‌هاست؛ باید به کسب مدال طلا عادت کنیم
جلسه هم اندیشی کادرهای فنی تیم های ملی کشتی و اعضای کمیته امور استان ها صبح امروز در محل فدراسیون کشتی برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی در این جلسه با قدردانی از زحمات کادرهای فنی تیم های ملی، گفت: مسابقات رده های سنی نونهالان، نوجوانان و جوانان پایان یافته و از همین الان کادرهای فنی باید برنامه های خود را به فدراسیون ارائه دهند.
وی تصریح کرد: تعامل و هماهنگی بین هیئت های کشتی و کادر فنی بسیار حائز اهمیت است و باید برنامه ریزی مناسبی برای تعیین زمان مناسب برگزاری رقابت های قهرمانی کشور و همچنین مسابقات انتخابی تیم ملی داشته باشیم.
رئیس فدارسیون کشتی اظهار داشت: تیم های ملی نونهالان و نوجوانان ما امسال با چند مشکل روبرو بودند، اول اینکه وقت زیادی را برای آماده سازی تیم های خود نداشتند و دوم اینکه وزن کشتی گیران در همین مدت کم تغییر کرد.
دبیر با اشاره به قهرمانی های تاریخی بدست آمده برای تیم های ملی نوجوانان و جوانان، تأکید کرد: کسب عناوین قهرمانی خوب بود اما با آن چیزی که جایگاه کشتی ما است فاصله داریم. کشتی گیران ما پتانسیل این را داشتند که 50 درصد مدال های طلا را بگیرند اما در برخی جاها خوب کار نشد.
وی افزود: کسب مدال طلا در مسابقات جهانی باید به یک عادت تبدیل شود تا بتوانیم در المپیک که هدف نهایی کار ما است و ارزش بالایی دارد نیز چندین مدال طلا کسب کنیم.
رئیس فدراسیون کشتی گفت: اگر خوب کار شود یک قهرمان به جای اینکه طی 10 سال حضور در مسابقات جهانی و المپیک به 2 یا 3 مدال دست پیدا کند، در همین مدت حداقل 7 مدال می گیرد و این وظیفه کادر فنی است که برنامه های خود را به فدراسیون کشتی بدهد و هماهنگی لازم را نیز با هیئت های بوجود آید.
دبیر خاطرنشان کرد: کادرهای فنی رده های مختلف باید برنامه های خود را برای نحوه انتقال تیم ها به رده های بالاتر بدهند و از همین الان کار را شروع کنیم. بستر برای کار آماده است و فدراسیون پشتیبانی کامل را انجام می دهد.
رئیس فدراسیون کشتی در پایان تصریح کرد: کسب موفقیت در المپیک با فاصله با سایر کارها برای ما اولویت دارد. ما مأمور به انجام وظیفه هستیم و اگر وظیفه خود را خوب انجام دهیم حتما نتیجه نیز حاصل خواهد شد اما این کار نیازمند یک برنامه ریزی دقیق و کار اصولی دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه