logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

برداشت 100 درصدی از اظهارات 50 درصدی استاندار مازندران

برداشت 100 درصدی از اظهارات 50 درصدی استاندار مازندران
استاندار مازندران 9 دی را روز پیوند مردم با ولایت، زمان شناسی و وظیفه شناسی امت دانست و از آن تجلیل کرد، اما در این اظهار نظر، در قبال فتنه‌گران و آشوب‌افروزان موضع نگرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از بلاغ، در پی بیانات ستودنی استاندار مازندران تجلیل از حماسه سازان 9 دی و بین فرمانداران این استان و اظهار این نکته که مردم عزیز ما با راهپیمایی میلیونی، حمایت خود را از انقلاب، اسلام و ولایت فقیه را اعلام کردند، شائبه غیبت محکومیت اقدام براندازانه و مخربانه فتنه‌گران و بی‌بصیرتی سران فتنه در سخنان استاندار ذهن عده‌ای را به خود مشغول کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

این ابهام و پرسش ذهنی شنوندگان و خوانندگان اظهارات آقای استاندار از دو اصل "تولی" و "تبری"، که از اصول اعتقادی و رفتاری اسلام برگرفته از آیات نورانی قرآن مجید است، نشأت می‌گیرد که وجود اصل "تولی" در سخنان ربیع فلاح، توجه 50 درصدی به اصل یاد شده و ذکر زیبای "الله" در "لااله الا الله" است.

ابهام مذکور، اثبات "الله" را در نفی کامل "اله" ها می داند و قائل است تمجید از حماسه معرفتی و ارزشی 9 دی، بدون اظهار برائت و نفی کامل فتنه‌ افروزان و سران آن، کلام کاملی نیست و نیازمند شجاعت در اعلام موضع است.

اهمیت دغدغه یادشده زمانی مهم‌تر می‌شود که آقای استاندار زمان‌شناسی را در حرکت 9 دی مردم حماسه‌ساز کشور و استان‌مان ستود و اتفاقاً امسال با بروز شائبه‌هایی در توجه کم‌فروغ برخی دولتیان به این حماسه، زمان‌شناسی آقای استاندار نیز باید جلوه‌گری در موضع‌گیری، آن‌هم در جمع فرمانداران استان که در میان‌شان هستند، کسانی که چندان قائل به این حماسه نیستند، بکند.

در هر حال، با توجه به صداقت موجود در کلام ربیع فلاح و ملاحظات احتمالی وی، می‌توان تعبیر 100 درصدی از بیان 50 درصدی‌اش داشت و امیدوار بود تا اظهارات آتی آقای استاندار از جامعیت و مانعیت بهتری برخوردار شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/گ
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه