اخبار داغ
  1. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  2. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  3. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  4. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  5. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  6. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  7. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  8. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  9. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  10. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  11. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  12. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  13. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  14. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  15. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  16. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  17. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  18. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  19. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  20. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو

دادستان‌های آمریکا خواستار بازگرداندن پرونده هانتر بایدن به دادگاه شدند

دادستان‌های آمریکا خواستار بازگرداندن پرونده هانتر بایدن به دادگاه شدند
دادستان‌های آمریکا روز چهارشنبه (به وقت محلی) خواستار بازگرداندن پرونده هانتر بایدن پسر رئیس جمهور آمریکا قبل از پایان ماه جاری به دادگاه شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ان بی سی، در اطلاعیه دادستان به دادگاه ایالت دلاور آمریکا آمده است که طبق قانون، کیفرخواست باید قبل از ۲۹ سپتامبر (۷ مهر) به هیات منصفه بازگردانده شود.

دفتر دادستانی اعلام کرد که دیوید وایس بازرس ویژه منصوب برای نظارت بر تحقیقات فدرال در مورد هانتر بایدن، قصد دارد تا قبل از پایان ماه سپتامبر، کیفرخواست پسر رئیس جمهور را از سوی هیات منصفه درخواست کند.

به گزارش ایرنا، مریک گارلند دادستان کل آمریکا پیشتر (جمعه ۲۰ مرداد / ۱۱ آگوست) اعلام کرد که دیوید وایس از ایالت دلاور را که قبلاً هانتر بایدن را مورد بازجویی قرار داده بود، برای تحقیق در مورد معاملات مالی و تجاری پسر رئیس جمهور این کشور منصوب کرده است.

وایس در این خصوص اعلام کرد که مذاکرات بر سر توافق با بایدن شکست خورده و محاکمه وی در حال برنامه‌ریزی است.

وزارت دادگستری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که وایس مسئول تحقیقات جاری از پسر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و همچنین رسیدگی به هر موضوع مربوطه دیگری خواهد بود.

دادستان‌ها می‌گویند اتهامات علیه هانتر بایدن در واشنگتن دی سی یا کالیفرنیا مطرح خواهد شد.

در متن یک شکایت نامه آمده است: طرفین مذاکرات بیشتری انجام داده‌اند اما در بن بست قرار دارند. دولت اکنون معتقد است که این پرونده بدون محاکمه حل نخواهد شد.

گارلند گفت که از نظر وایس، تحقیقات به مرحله‌ای رسیده است که باید از سوی یک بازپرس ویژه دنبال شود و وی خواستار معرفی خود به عنوان بازپرس ویژه شده است.

هانتر بایدن پسر رئیس جمهور آمریکا ۴ مرداد ماه در دادگاهی در خصوص رسیدگی به اتهامات مربوط به عدم پرداخت مالیات اعلام بیگناهی کرد و این بدان معناست که مشکلات حقوقی بایدن جوان‌ همچنان متوجه کارزار انتخاباتی بایدن پدر (رئیس جمهور آمریکا) در انتخابات سال ۲۰۲۴ آمریکا خواهد بود.

رقیب اصلی بایدن یعنی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا و متحدان جمهوری‌خواه وی در کنگره از این توافق انتقاد کرده و معتقد بودند این توافق به نفع پسر رئیس‌جمهور بوده و ناعادلانه است.

قاضی این پرونده با بیان اینکه نمی‌توانم این توافقنامه را بپذیرم، از طرفین خواست دلیل پذیرش این توافق را به او توضیح دهند.

هانتر بایدن در جلسه رسیدگی به اتهامات مربوط به عدم پرداخت مالیات بر درآمد بیش از ۱.۵ میلیون دلار در سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ به رغم بدهکاری مالیاتی بیش از ۱۰۰ هزار دلاری، اتهامات خود را نپذیرفت و ابراز بیگناهی کرد.

بایدن پسر در یک پرونده جداگانه که در آن به مالکیت غیرقانونی اسلحه در هنگام اعتیاد و استفاده از یک ماده مخدر متهم شده است، پاسخی نداد.

جمهوریخواهان سال‌ها است که هانتر بایدن را به استفاده از قدرت سیاسی پدرش برای منافع شخصی در معاملاتش در اوکراین و چین متهم کرده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه