logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

5 عامل افزایش تولید گندم در سال جاری

5 عامل افزایش تولید گندم در سال جاری
معاون امور زراعت جهاد کشاورزی با اشاره به 5 دلیل افزایش تولید گندم ، گفت: استفاده از بذر مناسب مهمترین مولفه بود که امسال هم تلاش کردیم 450 هزار تن بذر مناسب برای کشت سال جدید آماده کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  علیرضا مهاجر امروز در مراسم آغاز سال زراعی جدید که با حضور وزیر جهاد کشاورزی، معاونان، مسئولان و کشاورزان در سالن توسعه وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، به تلاش بی‌نتیجه برای واردات گندم و روغن از یکی از کشورها اشاره کرد و گفت: از سوی دولت مأمور شده بودم که از یکی از کشورها گندم و روغن وارد کنم. ابتدا آنها با خوشرویی از ما استقبال کردند اما روز آخر گفتند تنها می‌توانیم 45 هزار تن گندم و 5 هزار تن روغن به شما بدهیم. درحالی‌که این رقم بسیار ناچیز است.

معاون امور زراعت جهاد کشاورزی با بیان اینکه ما سه روز به همراه سفیر کشورمان در آن کشور مشغول مذاکره بودیم اما دست خالی برگشتیم، گفت: دشمن اگر بداند دستمان خالی است، فشار بیشتری می‌آورد و ما باید قدر این نعمت و موهبت الهی که امسال در تولید گندم‌مان خودکفا شده‌ایم، بدانیم و برای سال‌ آینده برنامه‌ریزی کنیم.

مهاجر اشاره نکرد که تلاش نافرجام برای واردات این دو محصول اساسی آیا در دولت فعلی یا دولت قبل انجام شده است.

 میزان دقیق خرید تضمینی گندم امسال اعلام شد

معاون امور زراعت جهاد کشاورزی در این مراسم اعلام کرد که خرید تضمینی گندم امسال 10 میلیون و 340 هزار و 914 تن شد.

وی افزود: کل خرید تضمینی گندم در سال 1400 به میزان 4.5 میلیون تن و در سال 1401 به میزان 7.5 میلیون تن بوده است. ما این افزایش تولید را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به رغم خشکسالی‌ها داشته‌ایم.

* 5 عامل افزایش تولید گندم در سال جاری

مهاجر به 5 دلیل افزایش تولید گندم اشاره کرد و گفت: استفاده از بذر مناسب مهمترین مولفه بود که امسال هم تلاش کردیم 450 هزار تن بذر مناسب برای کشت سال جدید آماده کنیم.

معاون امور زراعت جهاد کشاورزی اظهار داشت: استفاده از کود و سم مناسب دومین عامل در موفقیت تولید گندم بود.

وی همچنین اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ که با همکاری ستاد اجرای فرمان امام خمینی(ره) انجام شده را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ سومین عامل در افزایش تولید این محصول اساسی اعلام کرد.

مهاجر افزود: مبارزه به موقع با آفات و بیماری‌ها از دیگر عوامل مؤثر در افزایش تولید بود.

معاون امور زراعت جهاد کشاورزی تصریح کرد: استفاده از تکنیک‌های فنی و مهندسی و نیز عمل کردن کشاورزان به توصیه‌های مروجان عامل دیگر در بالا رفتن تولید این محصول اساسی بوده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه