اخبار داغ

وزیر نفت:

دکل نفتی ناپدید شده متعلق به شرکت خصوصی است

دکل نفتی ناپدید شده متعلق به شرکت خصوصی است
وزیر نفت در حاشیه جلسه هیات دولت راجع به ناپدید شدن دکل نفتی در خوزستان، گفت: این دکل متعلق به دولت و بابک زنجانی نیست، مربوط به شرکت خصوصی است و مدتی‌ هم این دکل رها بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد اوجی وزیر نفت در حاشیه جلسه هیات دولت گفت : میزان کشف در حوزه نفت و گاز بالغ بر 2.6 میلیارد بشکه معادل هیدروکربن مایع بوده است.

وی افزود: طی دو سال گذشته 4 میدان نفتی و گازی با عملیات اکتشاف کشف شده است.ایران در مقایسه با کشورهای منطقه مثل عربستان و عراق و کویت و قطر و امارات جایگاه اول اکتشاف را داشته است و ضریب موفقیت اکتشافی ما 100 درصد بوده است.

اوجی  راجع به به ناپدید شدن دکل نفتی در خوزستان، گفت: این دکل متعلق به دولت و بابک زنجانی نیست، مربوط به شرکت خصوصی است و مدتی‌ هم این دکل رها بوده است.

وی همچنین در رابطه با آخرین وضعیت انتقال اموال زنجانی به وزارت نفت، گفت: کارگروهی متشکل از حوزه شرکت‌ملی نفت و دستگاه های نظارتی کار را انجام‌می دهد و تاکنون دستاورد های خوبی داشته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه