عجیبه اما ! باید از بُزها برای کشف محبوبترین نوشیدنی دنیا تشکر کنیم!
کی فکرش را میکرد که یک بُز بتواند محبوب ترین نوشیدنی دنیا را کشف بکند؟ بعد از خواندن این مطلب دیگر آدم سابق نمیشوید!!
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عجیبه اما ! باید از بُزها برای کشف محبوبترین نوشیدنی دنیا تشکر کنیم! قهوه، نوشیدنی که به میلیونها نفر در سراسر جهان انرژی، طعم و لذت میبخشد. این مایهی خلق انگیزه در صبح هنگام، چیزی فراتر از یک نوشیدنی است، قهوه تجربهای است که با طعمها، عطرها و تأثیراتش تاریخچهای طولانی را در خود جای دادهاست. شاید برای شما هم سوال پیش بیاید که تاریخچه قهوه چیست؟ چه کسی اولین بار آن را کشف کرد؟ آیا در کشف دانه قهوه انسانها دخیل بودهاند؟ با تمام این حدسیات، مطلبی عجیب اما واقعی در خصوص کشف محبوبترین نوشیدنی دنیا وجود دارد. شاید برایتان عجیب باشد اما، باید از بُزها برای کشف محبوبترین نوشیدنی دنیا تشکر کنیم! برای اینکه بیشتر با تاریخچه قهوه و نقش آفرینی بزها در کشف آن آشنا شوید، ادامهی این مقاله را از دست ندهید. ضمنا اگر قصد خرید قهوه در انواع نژادها با طعمهای بی نظیر را دارید، میتوانید با مراجعه به وبسایت الفاکافه، با قیمت انواع قهوه و قهوه ساز آشنا شوید.
داستان کشف قهوه توسط بُزها!!
در دورانی که به افریقای شرقی سفر میکنیم، به منطقهای پر از زیباییهای طبیعی و درختان میرسیم. درختانی با برگهای سبز و گلهای زیبا که به آسمان میرسند. درون این گیاهان، دانههایی خوشبو و خوش طعم پنهان شدهاست. در این دوره زمانی، داستانی جالب و تازه آغاز میشود، داستانی که به طور ناگهانی به کشف قهوه، این نوشیدنی محبوب و معتادکننده، منجر میشود. بزها، مخلوقاتی که در این منطقه زیستی به زیبایی طبیعت میپیوندند، به طرزی عجیب و جذاب به درختان قهوه علاقهمند شدهاند. آنها با چشمهای کشیده خود به دانههای قهوه نگاه میکنند. دانههایی که طعمی عجیب و دلچسب دارند و باعث میشود بزها نتوانند از آنها دوری کنند. به طور دیدنیای، این دانهها میتوانند دل بزها را به سوی خود جذب کنند.
اما معجزهای در اینجا رخ میدهد. دانههای قهوه، پس از وارد شدن به معده بزها به همراه مدفوع بز بار دیگر به طبیعت باز میگردند. دانههای قهوه که در معدهی بزها تغذیه شدهاند، به خاک وارد میشوند. زمین برای آنها گرما و آب را فراهم میکند. در اینجا، شرایط برای رشد بهتر این دانهها ایجاد میشود. درختان قهوه جدید آغاز به رشد میکنند، درختانی که در آینده دانههای خوشمزه و اعتیادآوری را به دست میآورند. اما داستان تا اینجا تمام نشدهاست. یک روز، گروهی از انسانها به این مناطق سفر میکنند. آنها به طور اتفاقی به دانههای قهوه و درختان نوپا برخورد میکنند. طعم دانههای قهوه، آنها را شگفتزده میکند و آنها تصمیم میگیرند این دانهها را جمعآوری کنند. انسانها با آزمایشها و تلاشهای مختلف، نحوه تهیه این دانهها را کشف میکنند. این کشف، به تدریج نشون میدهد که دانههای قهوه میتوانند به یک نوشیدنی جذاب و لذیذ تبدیل شوند.
این تجربه و کشف توسط انسانها منجر به آغاز کاشت و پرورش درختان قهوه میشود. این داستان به طور ناگهانی از نحوه تغذیه بزها با دانههای قهوه تا تجربه کشف قهوه توسط انسانها، یک دستاورد فرهنگی و تجاری جدید را آغاز میکند.
انواع دانه های قهوه که از بُزها کشف کردن!
دانههای قهوه از چندین گونه مختلف از گیاه Coffea به دست میآیند. نوع دانه قهوه به طعم و عطر آن تأثیر میگذارد. همچنین، نحوه برداشت و پردازش دانههای قهوه نیز بر طعم و کیفیت نهایی تأثیر دارد. این عوامل میتوانند تنوع زیادی در نوع و طعم قهوههایی که در دسترس هستند، ایجاد کنند. دو گونه اصلی قهوه که به طور گسترده کشت میشوند عبارتند از:
قهوه عربیکا
قهوه عربیکا یکی از گونههای معروف و بسیار با کیفیت و خالصترین نوع قهوه در جهان است. دانههای قهوه عربیکا دارای طعمهای متنوعی هستند. این گونه از دانه قهوه توسط کشاورزان در نواحی با ارتفاع بالا کشت میشود و نیاز به شرایط محیطی خاصی دارد. برای تهیه و خرید قهوه عربیکا و نیز اسپرسوساز به سایت الفاکافه مراجعه کنید.
قهوه روبوستا یا قهوه روبست
این گونه قهوه دانههایی با طعم قوی و تلختر از عربیکا دارد. دانههای قهوه روبوستا معمولاً حاوی مقدار بیشتری کافئین هستند و به طور گسترده در مناطق با دمای گرمتر کشت میشوند. این گونه به عنوان انتخابی مناسب برای اسپرسو شناخته میشود. برای خرید اسپرسوساز یا قهوه عربیکا می توانید به سایت الفاکافه مراجعه کنید.
انواع دیگر دانه های قهوه
علاوه بر این دو گونه اصلی، گونههای دیگری از قهوه نیز وجود دارند که در برخی مناطق کشت میشوند اما به مقدار کمتری شناخته میشوند. که شامل (Coffea Liberica) و (Coffea Excelsa) میشوند.
تفاوت روبوستا و عربیکا در چیه؟
دانههای قهوه روبوستا و عربیکا دارای تفاوتهای مهم در جنبههای مختلف از جمله طعم، کمیابی، محتوای کافئین هستند. هر دو دانهی قهوه روبوستا و عربیکا دارای ویژگیها و مزایای خود هستند که به تفاوتهای مذاقها، محتوای کافئین و شرایط رشد برمیگردد. انتخاب بین این دو نوع قهوه معمولاً به سلیقهی شما و نوع نوشیدنی قهوهای مورد علاقهتان بستگی دارد. در ادامه تفاوتشان را بیان می کنیم:
طعم و عطر
- قهوه روبوستا: دانههای قهوه روبوستا دارای طعم تلختر و قویتری هستند. این نوع قهوه معمولاً به تنهایی برای قهوههای اسپرسو استفاده میشود. برای تهیه و خرید اسپرسوساز و خرید قهوه عربیکا به سایت الفا کافه مراجعه کنید، همچنین برای خرید قهوه های مختلف با ما تماس بگیرید.
- قهوه عربیکا: قهوه عربیکا یکی از محبوبترین و پرمصرفترین انواع قهوه در جهان است و به عنوان گزینهای برای افرادی که دنبال یک تجربه ملایم و با کیفیت هستند، بسیار مورد ترجیح قرار میگیرد.
کافئین موجود در قهوه
- قهوه روبوستا: دانههای قهوه روبوستا معمولاً دارای مقدار بیشتری کافئین هستند. این موضوع باعث میشود قهوههایی که از دانههای روبوستا تهیه میشوند، تلختر و مقویتر باشند. برای تهیه و خرید اسپرسوساز و خرید قهوه عربیکا به سایت الفا کافه مراجعه کنید.
- قهوه عربیکا: دانههای قهوه عربیکا دارای مقدار کمتری کافئین هستند. این ویژگی باعث میشود قهوههای عربیکا نسبت به قهوههای روبوستا طعمهای متنوعتر و غنیتری داشته باشند. قهوه عربیکا معمولاً قیمت بالاتری نسبت به دیگر انواع قهوه دارد. این به عنوان یکی از قهوههای باکیفیت و مرغوب شناخته میشود.
شرایط رشد
- قهوه روبوستا: گیاه قهوه روبوستا معمولاً در مناطق با دما و رطوبت بالا رشد میکند. این گیاه توانایی پیشرفت در شرایط آب و هوایی دشوارتر را دارد و به طور عمده در مناطق استوایی و زیراستوایی کشت میشود.
- قهوه عربیکا: دانههای قهوه عربیکا نیاز به شرایط رشد دقیقتری دارند. این گیاه بیشتر در ارتفاعات بالا و با شرایط آب و هوایی معتدل کشت میشود. این شرایط منجر به توسعه طعمهای مختلف و پیچیدهتر در دانههای قهوه عربیکا میشود.
سخن پایانی
در مقاله خواندیم که بزها با خوردن دانههای قهوه به کشف آن کمک کردند. قهوه از گیاه کافه بدست آمدهاست و دارای دانه های متفاوتی است که از این دانه ها می توان به دانههای قهوه روبوستا که تلختر و قویتر هستند، همچنین بیشتر کافئین دارند و در شرایط گرمتر رشد میکنند، اشاره کرد. از طرف دیگر، دانههای قهوه عربیکا طعمهای متنوعتری دارند، همچنین دارای کافئین کمتری اند، همچنین لازم به ذکر است، که در شرایط معتدل و ارتفاعات بالا رشد میکنند. انتخاب بین این دو نوع قهوه بستگی به سلیقه شما دارد. برای اطلاع بیشتر و خرید انواع قهوه و لوازم تهیه قهوه به سایت الفاکافه مراجعه کنید. الفاکافه، ضمن ارائه انواع قهوه عربیکا و روبوستا با قیمتی مناسب، لوازم و تجهیزات مورد نیاز برای تهیه قهوه و اسپرسو را نیز در اختیار شما قرار میدهد.
ارسال دیدگاه