logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

اعتصاب نویسندگان و بازیگران آمریکا ۴۵ هزار نفر را بیکار کرد

اعتصاب نویسندگان و بازیگران آمریکا ۴۵ هزار نفر را بیکار کرد
گزارش کارگری آمریکا نشان می‌دهد که از زمان آغاز اعتصاب‌های صنفی ۴۵ هزار شغل در صنعت سینما و تلویزیون از دست رفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از هالیوود ریپورتر، بخش سینما و تلویزیون آمریکا ۱۷ هزار شغل در ماه آگوست و ۷ هزار شغل دیگر در ماه سپتامبر از دست داد، اما آیا پس از پایان اعتصاب‌ها، این مشاغل به صنعت باز می‌گردند؟

در حالی که اعتصاب انجمن نویسندگان آمریکا به پایان رسیده و به نظر می‌رسد پیشرفت‌هایی در مذاکره بین انجمن بازیگران و اتحاد تهیه‌کنندگان ایجاد شده است، اما تاثیر اعتصاب‌ها بر تجارت سرگرمی هنوز احساس می‌شود.

آمار اداره کار آمریکا در ماه سپتامبر نشان دهنده از بین رفتن شغل زیاد و تاثیر مستمر اعتصاب‌ها بر صنعت سرگرمی است.

طبق این گزارش بخش فیلم و تلویزیون پس از آنکه ۱۷ هزار شغل در ماه آگوست از دست داد، ۷ هزار شغل دیگر هم در سپتامبر از دست داد. در این بخش از ماه می که آغاز اعتصاب‌ها بود در مجموع ۴۵ هزار نفر بیکار شده‌اند.

انجمن نویسندگان اعتصاب خود را از ۲ ماه می آغاز کرد و انجمن بازیگران هم از ۱۴ جولای به آنها پیوست.

به عبارت دیگر، با متوقف شدن بخش بزرگی از صنعت سرگرمی در میان اعتصاب‌های نویسندگان و بازیگران، این صنعت تقریباً به اندازه یک استادیوم بی‌کار ایجاد کرده است.

با پایان اعتصاب انجمن نویسندگان، بخش تولید به آرامی در حال بازگشت به کار است و برنامه‌های زنده آخر شب از اوایل همین ماه به آنتن بازگشتند. انتظار می‌رود با پایان اعتصاب انجمن بازیگران، تولید برنامه‌ها به سرعت از سر گرفته شود.

در این میان بزرگترین سوال این است که آیا آشفتگی صنعت فیلم و تلویزیون در تابستان، منجر به از دست دادن همیشگی این شغل‌ها می‌شود یا اینکه با از سرگیری تولید، همه این شغل‌ها دوباره احیا خواهند شد؟ جواب این سوال هنوز روشن نیست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه