logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

غریب‌آبادی:

پرونده کیفری رسیدگی به جرایم جنایت‌کاران صهیونیستی تشکیل می‌شود

پرونده کیفری رسیدگی به جرایم جنایت‌کاران صهیونیستی تشکیل می‌شود
معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه گفت: پرونده کیفری رسیدگی به جرایم سران جنایت‌کار صهیونیستی تشکیل می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشست بررسی راه‌های حقوقی و قضایی مقابله با اقدام‌های جنایت‌کارانه رژیم صهیونیستی با حضور کاظم غریب‌آبادی دبیر ستاد حقوق بشر، دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین، رییس مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه و جمعی از وکلا، حقوقدانان و اساتید برجسته حقوقی، در محل ستاد حقوق بشر برگزار شد.

غریب‌آبادی در این نشست اعلام کرد: با هدف محاکمه سران جنایت‌کار رژیم اشغالگر صهیونیستی به‌دلیل ارتکاب جنایت علیه بشریت، جنایت جنگی، نسل‌کشی و جنایت تجاوز و در راستای اجرای قانون مقابله با اقدام‌های خصمانه این رژیم علیه صلح و امنیت مصوب سال ۱۳۹۹ مجلس شورای اسلامی، پرونده کیفری با دستور دادستان کل کشور و در دادستانی عمومی و انقلاب تهران تشکیل خواهد شد.

معاون امور بین الملل قوه قضاییه با تاکید بر ضرورت مقابله با بی کیفرمانی مقام‌های رژیم کودک‌کش و آپارتاید صهیونیستی در چارچوب اصل مسئولیت کیفری فردی، تصریح کرد: پرونده‌های دیگری نیز در مورد جنایت‌های سران این رژیم علیه ملت ایران مانند ترور دانشمندان و سایر اقدام‌های تروریستی و خراب‌کاری تشکیل خواهد شد.

غریب‌آبادی پیگیری طرح شکایت در محاکم دیگر کشورها علیه رژیم صهیونیستی از سوی وکلای مستقل مدافع فلسطین را اقدام دیگری برشمرد که توسط جامعه حقوقی و وکلا با تشکیل شبکه‌ای از وکلا در کشورهای مختلف در دست پیگیری است.

دبیر ستاد حقوق بشر همچنین بر ضرورت تشکیل مرکز مستندسازی حقوقی جنایت‌های رژیم اسراییل با تمرکز بر قربانیان، خسارات، جنایت‌ها و شناسایی آمران و مباشران و مرتکبان جنایت‌ها از سوی مراکز پژوهشی، مراکز حقوقی، سازمان‌های مردم نهاد، رسانه‌ها و نهاد وکالت با همکاری مراکز و سازمان‌های همکار در دیگر کشورها تاکید کرد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه