logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

گزارش‌هایی درباره حمله به پایگاه‌های آمریکا در سوریه

 گزارش‌هایی درباره حمله به پایگاه‌های آمریکا در سوریه
برخی منابع محلی سوریه از حمله به یک پایگاه آمریکا در شمال این کشور و اصابت چند پهپاد به آن خبر دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ برخی از منابع سوری، شامگاه امروز (جمعه)، گزارش دادند صدای چندین انفجار مهیب از پایگاه اشغالگران آمریکایی در منطقه «خراب الجیر» واقع در الحسکه (شمال شرق سوریه) شنیده شده است.

به گزارش شبکه النجباء، برخی منابع می‌گویند چندین فروند پهپاد به این پایگاه حمله کردند و پدافند آمریکا هم نتوانسته این پهپادها را سرنگون کند و پهپادها به هدف اصابت کرده‌اند.

منابع محلی در استان دیرالزور هم خبر دادند صدای چند انفجار در پایگاه نظامی آمریکا در میدان نفتی العمر شنیده شده است.

«لوید آستین» ویزر دفاع آمریکا، بامداد امروز، اعلام کرده بود نظامیان این کشور حملات تجاوزکارانه‌ای را علیه دو پایگاه متعلق به گروه‌های مقاومت در سوریه انجام داده‌اند.

آستین در بیانیه‌ای گفته بود: «به دستور رئیس‌جمهور [جو] بایدن، نیروهای آمریکایی حملاتی را به دو تأسیسات در شرق سوریه که توسط گروه‌های حامی ایران استفاده می‌شدند، انجام دادند».

این حملات توسط جنگنده‌های «اف-۱۶» ارتش آمریکا انجام گرفت و اهداف آن نیز ذخایر تسلیحات و مهمات بودند.

پنتاگون مدعی شده بود این حملات تجاوزکارانه را در واکنش به عملیات‌های گروه‌های مقاومت علیه اشغالگری نظامیان آمریکایی در سوریه و عراق انجام داده است.

گروه‌های مقاومت در منطقه که با حضور نظامی آمریکا مخالفند از چند روز پیش بارها مواضع نیروهای آمریکایی در پایگاه الحریر در شمال عراق و پایگاه عین الاسد در غرب این کشور را هدف حملات پهپادی و راکتی قرار دادند.گروه‌های مقاومت عراقی همچنین از چند روز پیش پایگاه‌های اشغالگران آمریکایی را در سوریه نیز هدف حملات خود قرار داده‌اند.

پایگاه التنف در شرق سوریه و پایگاه آمریکایی در میدان گازی کونیکو در شمال شرق سوریه از جمله مقرهایی است که طی این روزها از سوی مقاومت عراق هدف حمله پهپادی یا راکتی قرار گرفته‌اند.

پیش از این، سازمان تروریستی «سنتکام» تایید کرده بود در حملات پهپادی به پایگاه‌های آمریکا در سوریه و عراق، حداقل ۳۰ نظامی این کشور مجروح شده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه