logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

پیام واضح دانشگاهیان در حوزه بین نسلی :

«ای ایران، ای ایران ما، به نام نامیت قسم ،میسازیمت وطن »

«ای ایران، ای ایران ما، به نام نامیت قسم ،میسازیمت وطن »
در همایش بزرگ "بازرگانی بین المللی" که با حضور انبوهی از اندیشمندان، دانشجویان و اساتید دانشگاهی در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار گردید، دو تن از اساتید برجسته بین المللی این دانشگاه به ایراد سخن پیرامون نقش بازرگانی بین المللی در توسعه ایران اسلامی پرداختند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در همایش بزرگ "بازرگانی بین المللی" که در روز پنجشنبه مورخ 18 آبان ماه 1402 و با حضور انبوهی از اندیشمندان، دانشجویان و اساتید دانشگاهی در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار گردید، دو تن از اساتید برجسته بین المللی این دانشگاه به ایراد سخن پیرامون نقش بازرگانی بین المللی در توسعه ایران اسلامی و ساخت آینده ای روشن برای کشور عزیزمان پرداختند.
در این مراسم که به همت انجمن علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار گردید، در ابتدا جناب آقای دکتر سیدمحمد حسین لطفی آشتیانی، از اساتید صاحب نام و مطرح این دانشگاه با اشاره به پیام واضح دانشگاهیان در حوزه بین نسلی و نام گذاری سال 1402 توسط مقام معظم رهبری با عنوان "مهار تورم و رشد تولید"،  را عامل انگیزاننده جهت تلاش هرچه بیشتر دانشگاهیان برای ساخت ایرانی آزاد و آباد و با مدنظر قرار دادن عقلانیت و اصول علمی در امر تجارت و بازرگانی بین المللی که زمینه ساز رشد و شکوفایی اقتصاد ایران اسلامیست را خواندند.  
در ادامه این محفل پرشکوه علمی، دیگر استاد برجسته این دانشگاه، جناب آقای دکتر احسان فروزنده که حضور در شهرداری تهران و مدیریت عاملی یکی از شرکت های بزرگ بین المللی را در کارنامه فعالیت های اجرایی خود دارند، به تشریح شیوه های علمی نوین در گسترش روز افزون بازرگانی بین المللی و شیوه های نوین کسب مزیت رقابتی در این حوزه پرداختند تا با به کارگیری این اصول علمی، آینده سازان ایران اسلامی بتوانند پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران را هرچه بیشتر در عرصه های کسب و کار بین المللی به اهتزاز درآورند.
این مراسم پرشکوه علمی، با قرائت مجدد پیام دانشگاهیان در حوزه بین نسلی و گرفتن عکس یادگاری با اساتید سخنران، به کار خود پایان داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه