logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تهران میزبان 4 رویداد بین المللی تکواندو

تهران میزبان 4 رویداد بین المللی تکواندو
بهمن ماه سالجاری فدراسیون تکواندو ایران میزبان 4 رویداد بین المللی در تهران خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، نخستین جلسه ستاد برگزاری رویدادهای بین المللی تهران امروز صبح شنبه چهارم آذرماه با حضور هادی ساعی رئیس، اصغر رحیمی دبیرکل، لیلا سلیمی نایب رئیس بانوان، محمد جمشیدی خزانه دار فدراسیون و دیگر اعضا در محل سالن کنفرانس فدراسیون برگزار شد.

در ابتدای این جلسه رحیمی با بیان اینکه برای نخستین بار در جلسه هیأت رئیسه و شورای اجرای اتحادیه تکواندو آسیا برنامه خود برای برگزاری این رویدادها ارائه داده آن را ذکر جزئیات تشریح کردیم ادامه داد: در این دوره بنا داریم میزبانی متفاوتی را به نمایش بگذاریم. سی و دومین دوره از مسابقات جام فجر را پشت سر گذاشته و در امر اجرایی این رویدادها به اندازه کافی تجربه داریم.

وی ادامه داد: جام فجر، جام ریاست فدراسیون جهانی در هر 2 بخش کیورگی و پاراتکواندو، و جام باشگاه‌های آسیا 4 رویدادی است که از ۲۳ بهمن ماه تا سوم اسفندماه در تهران و خانه تکواندو برگزار خواهد شد و با توجه به رایزنی‌هایی که صورت گرفته ان شالله تیم‌های شاخصی برای حضور در این رویدادهای مهم به تهران سفر خواهند کرد.

در ادامه این جلسه مسئولان کمیته‌های مختلف در خصوص شرایط برگزاری، نحوه میزبانی، هتل‌ها، چگونگی دعوت از داوران بین المللی داخلی و خارجی،  قرعه کشی، جلسات فنی و هماهنگی مربیان و داوری، پخش زنده مسابقات، برآوردهای مالی و… گزارش‌هایی را ارائه نمودند.

در این جلسه محمد نوذری و علی اشرف قنبری رئیس و دبیر کمیته مسابقات، شهرام اربابی و زهرا صمدیان رئیس و دبیر کمیته داوران، سعید خرم منش مدیر اجرایی، علی تاجیک رئیس سازمان تیم‌های ملی، بهرام غدیری رئیس کمیته تشریفات، محمد بیرامی مدیر روابط عمومی، الهام رحیمی نماینده کمیته بین الملل نیز حضور داشتند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه