logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تقدیر رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از عملکرد مطلوب ایرانسل

تقدیر رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از عملکرد مطلوب ایرانسل
۲۷ سایت ارتباطی ایرانسل در شهرستان کرمان با حضور رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، به بهره‌برداری رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از ایرانسل، ظهر جمعه ۳ آذر۱۴۰۲، آیین افتتاحیه تأمین پوشش اینترنت پرسرعت همراه در شهرستان کرمان و راور، با حضور دکتر محمدرضا پورابراهیمی داورانی رئیس کمیسیون اقتصادی و نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، دکتر علی بابایی فرماندار کرمان، مهندس حسین ساجدی‌فر مدیرکل ارتباطات و فناوری‌اطلاعات استان و جمعی از مدیران استانی و منطقه‌ای، در روستای تیکدر از بخش چترود شهرستان کرمان برگزار شد.

این سایت‌ ارتباطی ایرانسل به نمایندگی از ۲۷ سایت ارتباطی روستایی و شهری شهرستان کرمان و با اعتباری بالغ بر ۱۶۰۰ میلیارد ریال در مجموع، در آیین افتتاحیه تأمین پوشش اینترنت پرسرعت همراه شهرستان کرمان و راور، مورد بهره‌برداری و استفاده خانوارها قرار گرفت. این ۲۷ سایت،شامل ۷ سایت ارتباطی پروژه USO و ۲۰ سایت ارتباطی جدید است که با بهره‌برداری از سایت‌های پروژه USO، یک هزار و ۶۸۶ خانوار در ۲۶ روستا و با ۵هزار و ۷۰۰ نفر جمعیت، تحت پوشش اینترنت پرسرعت همراه ایرانسل قرار گرفتند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: شرکت ایرانسل با توجه به عملکرد مطلوبی که از خود نشان داده، نیازمند حمایت و رفع برخی موانع موجود برای ارتقای شبکه های ارتباطی در استان است که دستگاه‌های مسئول از جمله شهرداری کرمان و سایر نهادهای مرتبط، باید موانع را هر چه سریع‌تر از پیش روی این اپراتور بردارند.

ایرانسل، اولین ارائه دهنده 5G و رکورددار سرعت و تعداد سایت نسل پنج در ایران، تا پایان امسال و مطابق با برنامه‌های وزارت ارتباطات، پوشش روستاهای بالای ۲۰ خانوار را که در طرح ملی توسعه ارتباطات روستایی به ایرانسل واگذار شده است، تکمیل می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه