logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

در نشست خبری الاتحاد - سپاهان؛

مورایس: کریم بنزما شاگرد من بوده/ مغانلو: الاتحاد را می‌بریم

مورایس: کریم بنزما شاگرد من بوده/ مغانلو: الاتحاد را می‌بریم
سرمربی و مهاجم تیم فوتبال سپاهان اصفهان در نشست خبری پیش از دیدار با الاتحاد عربستان شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ژوزه مورایس سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان در نشست خبری پیش از دیدار با الاتحاد عربستان اظهار داشت: همانطور که می‌دانید دیروز به کشور عربستان آمدیم، من رزهای زردی که در فرودگاه به ما دادند را نیاوردم، اما استقبال خیلی گرم از طرف نماینده باشگاه‌ الاتحاد بود که بعضی وقت‌ها در بازی فوتبال کمترین اهمیت را دارد. این باشگاه نماینده کشور عربستان است که در آینده میزبان جام جهانی خواهد بود و بابت استقبال گرم در فرودگاه تشکر می‌کنم.

وی در ادامه بیان داشت: واضح است که حریف ما به مرحله بعدی صعود کرده است و انتظار یک عملکرد خیلی خوب از بازی فردا را داریم. فوتبال برای این است که دوست پیدا کنیم و شور و شوق خودمان را نشان دهیم. تنها احساساتی که می‌توانیم ببینیم، همبستگی و شور و شوق است. نمی‌دانم فردا چه تیمی برنده می‌شود، اما به نظر من فوتبال احترام گذاشتن به مردم، هوادار و کسی است که در زمین آن بازی می‌کنیم.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان در مورد اینکه سپاهان چقدر شانس صعود دارد، عنوان داشت: سؤالی است که باید در مورد آن فکر کنم و بعد از خودم می‌پرسم که پس من اینجا چه کار می‌کنم، راهیابی به مرحله بعد یک دستاورد است و اینجاییم که به دستاورد برسیم. فردا با الاتحاد بازی داریم و همه درها برای صعود به مرحله بعد برای ما باز است، اگر صعود کنیم، خوشحال می‌شویم و اگر نه در لحظه بعدی این کار را می‌کنیم.

وی در مورد تغییر مربی الاتحاد گفت: در فوتبال تغییرات زیادی وجود دارد، مربیان، بازیکنان و حتی شرایط و داورها تغییر می‌کنند، باید خودمان را وقف بدهیم، زندگی در حال تغییر است و هیچ تیمی یکسان نخواهد بود؛ باید کار کنیم، آماده شویم و سعی کنیم مقابل همه تیم‌ها عملکرد خودمان را نشان دهیم. این مربی را کاملاً می‌شناسم. من رئال مادرید بودم و او هم زمانی مادرید بود. عملکرد تیم بستگی به رهبریت دارد، الاتحاد با هر مربی همیشه الاتحاد است و می‌دانم الاتحاد چه تیمی با چه ارزش‌هایی است و در جده چقدر هواداران این تیم را دوست دارند، اما آماده رقابت مقابل الاتحاد هستیم.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان در پایان گفت: خوشحالم که برابر تیمی بازی می‌کنیم که بازیکنانی دارد که می‌شناسم و بازیکنان خودم بوده‌اند،کریم بنزما سه سال در مادرید با من بود، فابینیو را مورینیو به تیم بزرگسالان آورد و زمان خیلی زیادی را با این بازیکن گذراندم، تیمی که باعث افتخار است که برابر آنها بازی کنیم. اگر شرایط طبیعی‌تر بود شاید نتیجه مساوی می‌شد. الاتحاد تیم باکیفیتی است و باید باکیفیت باشیم. فرقی نمی‌کند چند گل بخوریم یا بزنیم و باید عملکرد خوب نشان دهیم. تیم حریف قابل احترام است و از آینده خبری نداریم.

همچنین شهریار مغانلو در نشست خبری پیش از بازی سپاهان مقابل الاتحاد در هفته ششم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۴-۲۰۲۳، اظهار داشت: فردا الاتحاد را شکست خواهیم داد. بازی فردا با این تیم سخت و دشوار است. ما مقابل تیم سطح بالا و باکیفیت قرار می‌گیریم. ما هم تیم باکیفیتی هستیم و امیدواریم که فردا بتوانیم بازی سطح بالایی از خود ارائه کنیم. با تیم بودن خودمان فردا روز سختی برای الاتحاد رقم می‌زنیم و امیدوارم نتیجه خوبی در این مسابقه کسب کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه