logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در جلسه هم‌اندیشی روسای کمیته داوران استان‌ها

افشاریان: باید تصمیمات بهتری برای داوری کشور بگیریم

افشاریان: باید تصمیمات بهتری برای داوری کشور بگیریم
عضو هیات رییسه و رییس کمیته داوران در جلسه هم‌اندیشی روسای کمیته داوران استانها، اهداف برگزاری این نشست را تشریح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خداداد افشاریان در ابتدا خطاب به روسای کمیته داوران استان‌ها گفت: از دیدن شما زحمتکشان واقعی داوری کشور بسیار خرسندم. در حوزه داوری، فشار بسیار زیادی روی ما و شما قرار دارد.

رییس کمیته داوران افزود: امروز فرصتی برای هم‌اندیشی و شنیدن صحبت‌های شما است تا به درک صحیح از نقطه‌ای که امروزه داوری کشور قرار گرفته برسیم. باید از مرادی رییس دپارتمان داوری و سایر همکارانم در این بخش و کمیته داوران تشکر ویژه ای داشته باشم.

افشاریان تصریح کرد: فشار زیادی روی داوران استان‌های شما وجود دارد.در این جلسه می‌خواهیم به این موضوع بپردازیم که برای کاهش این فشار چه باید کرد. در کنار یکدیگر باید تصمیمات بهتری بگیریم تا با آرامش و دقت بیشتری داوری کشور را پیش ببریم.

همچنین دانیال مرادی در ابتدا گفت: از اینکه امروز پس از حدود پنج سال شاهد حضور شما عزیزان در یک نشست هم‌اندیشی هستیم بسیار خوشحالیم. پیش از هر چیز باید از حضور شما تشکر ویژه‌ای داشته باشم که از راه‌‌های دور و نزدیک در این نشست حاضر شدید. امیدوارم جلسه امروز به توسعه داوری در سطح کشور کمک کند، چراکه شما بازوان کمیته داوران در استان‌ها هستید.

مرادی ادامه داد: من از سال ١٣٩۵ به دپارتمان داوری اضافه شدم و افتخار همکاری با اساتید بزرگواری مانند غلام سلیمانی را داشتم و این جلسه را فرصت مناسبی دیدم تا از زحمات ایشان در سال‌های گذشته در بخش دپارتمان داوری تقدیر کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه