logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سردار شرفی:

۹۳ درصد حمل‌ونقل مسافر و کالا در  جاده‌های کشور انجام می‌شود

۹۳ درصد حمل‌ونقل مسافر و کالا در  جاده‌های کشور انجام می‌شود
جانشین معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی کل انتظامی کشور با بیان اینکه باید خودارزیابی در حوزه حمل و نقل داشته باشیم گفت:  ۹۳ درصد حمل و نقل مسافر و کالا در  جاده های کشور انجام می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سردار محمد شرفی جانشین معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی کل انتظامی در همایش روز ملی حمل‌ونقل و جایزه ملی حمل‌ونقل شهرداری‌های سراسر کشور که امروز در سالن وزارت کشور در حال برگزاری است گفت: براساس شاخص‌هایی بین المللی باید خود ارزیابی انجام شود ما مؤلفه حمل و نقل را داریم که شاخصه توسعه هر کشور و نظام است. حمل و نقل یکی از پیشران‌های جدی برای ورود به تمدن‌های شهری است شاید هیچ مؤلفه ای به اندازه حمل‌ونقل در توسعه شهری نقش نداشته است.

وی گفت: بخش زیرساخت‌های مرتبط با حمل‌ونقل نیز مهم است که شامل بخش‌های جاده‌ای و آموزش و غیره است. باید بدانیم آیا برای راننده‌ای که می‌خواهد با اطمینان خاطر رانندگی کند، جاده ایمنی درست شده یا نه. باید ببینیم چقدر از استانداردهای جهانی فاصله داریم.

سردار شرفی گفت: مساله مهمتر مربوط به عوامل انسانی و رانندگان است. بهترین و کارآمدترین بخش ما حوزه رانندگان این چرخه است که باید قدرشناس آنها باشیم تلاش آنها فراموش نمی‌شود.

وی گفت: هر سال بیشتر از ۸ میلیون بار سفر در مقطع اربعین داریم. کشور ما بزرگ است ۳۰۰ هزار کیلومتر جاده داریم. و ۹۳ درصد حمل و نقل مسافر و کالا در این جاده‌ها انجام می‌شود.

جانشین معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی کل انتظامی ادامه داد: همچنین حدود ۸ میلیارد تردد در سطح کشور و ۴۴ میلیارد مسافرت شهری در طول سال در ایران انجام می‌شود.

در خاتمه صحبت‌های سردار شرفی از سردار سلیمی از فراجا، از شهرداران گرگان و نیشابور در سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری، احمدی نماینده قرارگاه اربعین در مرز خسروی، ابراهیم دهباشی در حوزه تاکسیرانی، کاوه مرادی راننده خلاق، ابوبکر محمد رسولی فرد به عنوان راننده پاکدست از پیرانشهر تقدیر شد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه