برخورد با ایجادکنندگان سدمعبر و دست فروشان جاده ای/ساماندهی دست فروشان در نقاط معین

برخورد با ایجادکنندگان سدمعبر و دست فروشان جاده ای/ساماندهی دست فروشان در نقاط معین
فرماندر دامغان گفت: سد معابر عمومی و اشغال پیاده روها و استفاده غیر مجاز آنها و میدان ها و پارک ها و باغ های عمومی برای کسب و یا سکنی و یا هر عنوان دیگری ممنوع است و شهرداری مکلف است از آن جلوگیری و در رفع موانع موجود و آزاد نمودن معابر و اماکن مذکور فوق به وسیله مأمورین خود رأساً اقدام کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی تیتریک ،علی اصغر مجد فرماندار دامغان ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی ماه 88 و تقدیر از زحمات مسئولین به معزلات وجود دست فروشان در داخل شهر و در حاشیه جاده های برون شهری اشاره کرد و بیان داشت:در ماده ۵۵ قانون شهرداری ها آمده است: سد معابر عمومی و اشغال پیاده روها و استفاده غیر مجاز آنها و میدان ها و پارک ها و باغ های عمومی برای کسب و یا سکنی و یا هر عنوان دیگری ممنوع است و شهرداری مکلف است از آن جلوگیری و در رفع موانع موجود و آزاد نمودن معابر و اماکن مذکور فوق به وسیله مأمورین خود رأساً اقدام کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک , ,

, ,

فرماندار شهرستان به ارتباط مستقیم پدیده دست‌فروشی و وجود مخاطرات جاده ای در راه های برون شهری اشاره کرد و خواستار سامان دهی دست فروشان در نقاط معین شد.

,

وی در ادامه به بررسی اثرات متقابل دست‌فروشی و قاچاق کالا در جنبه‌های اقتصادی، اجتماعی-فرهنگی و سیاسی پرداخت و دلیل این پدیده حادثه ساز و خطر آفرین در حاشیه بزرگراه ها را مشکلات اقتصادی اعلام کرد و بیان داشت متاسفانه در حاشیه اکثر شهرهای کشور این روند در حال توسعه است و بسیاری از حوادث می تواند معلول همین پدیده دست فروشی در حاشیه بزرگراه ها باشد.

, ,

وی بیان داشت: همه می‌دانیم که دستفروشان غالبا قشر مستضعف جامعه هستند و قطعا مجبور بوده‌اند که تصمیم به این کار گرفته‌اند لذا کانالیزه شدن و ساماندهی شدن این دست هم برای خود آنها از نظر امنیت روشنایی و وجود امکانات بسیار خوب است و هم باعث می‌شود که نظم درباره این ماجرا برقرار شود لذا حتما برای انتخاب مکان های مناسب با نمایندگان دست فروشان و پسته فروشان صحبت خواهد شد و نظرات آنان در این مورد اخذ خواهد گردید . مسولین شهرستان با اشاره به درنظرگرفته شدن چند منطقه در ورودی های و خروجی های شهر دامغان برای پسته فروشان خاطر نشان کرد:تمامی دست فروشان و دوره گردان می توانند با مراجعه به بازارهای روز اقدام به فروش پسته و سایر اجناس خود کنند.

, ,

مجد در پایان ضمن تقدیر از مراجع قضایی ، انتظامی ، پلیس راهور شهر و شهرداری گفت : با توجه به هماهنگی های صورت گرفته با مراجع قضایی ، انتظامی و پلیس راهور شهرستان ، در طول اجرای این طرح برای متخلفان اخطاریه صادر و در صورت عدم رعایت و اصرار بر تخلف خود ، با آنان برخورد قانونی خواهد شد.

, ,

, ,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه