logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

هلند و ایتالیا حادثه تروریستی در کرمان را محکوم کردند

هلند و ایتالیا حادثه تروریستی در کرمان را محکوم کردند
هلند و ایتالیا با صدور بیانیه‌های جداگانه‌ حادثه تروریستی در کرمان را محکوم و با مردم ایران اعلام همبستگی کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزارت امور خارجه هلند با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس افزود: آمار بالای کشته‌ها و مجروحان در ایران عمیقاً غم‌انگیز است. ذهن ما همراه قربانیان و بستگان آنهاست.

ادموندو چیریلی، معاون وزیر امور خارجه ایتالیا هم طی بیانیه‌ای با خانواده‌های قربانیان و ملت ایران اعلام همبستگی کرد. وی حادثه کرمان را رویدادی غیرقابل تصور توصیف کرد که ارزش‌های همزیستی مدنی را مورد اهانت قرار داد «تا یک کشور استراتژیک - محل تقاطع بین آسیا، اروپا و آفریقا - را بی‌ثبات و امنیت آن را خدشه‌دار کند»

همچنین جانجاکومو کالوینی، نماینده مجلس و عضو حزب برادران ایتالیا و عضو کمیسیون سیاست خارجی در واکنش به انفجار کرمان گفت: «آنچه در ایران روی داد، در بستر پیچیده ای اتفاق افتاده که در حال حاضر نمی توان مسئول آن را مشخص نمود. با این حال، در برابر مرگ تعداد زیادی از مردم بی گناه، لازم است با افراد غیرنظامی آسیب دیده ابراز همبستگی کرد و امیدوار بود که جامعه بین المللی اقدامات بیشتری را برای جلوگیری از تشدید خطرناک بیشتر تنش در خاورمیانه انجام دهد.»

پیشتر نیز اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای این حادثه را محکوم و تصریح کرد که عاملان این رویداد تروریستی باید پاسخگو باشند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه