logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کارگروه سیا برای کمک اطلاعاتی به اسرائیل علیه حماس

کارگروه سیا برای کمک اطلاعاتی به اسرائیل علیه حماس
سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا بعد از عملیات ۷ اکتبر کارگروهی برای کمک اطلاعاتی به اسرائیل جهت یافتن محل حضور سران حماس تشکیل داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داده سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) با تشکیل یک کارگروه ویژه در تلاش است به اسرائیل برای رد یابی سران ارشد حماس و محل اختفای اسرای اسرائیلی در غزه کمک کند. 

مقام‌های آمریکایی به این روزنامه گفته‌اند این کارگروه که بعد از عملیات حماس در ۷ اکتبر آغاز به کار کرد اطلاعاتی را درباره سران ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین کشف کرده است. 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به طوفان الاقصی را آغاز کرد.

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردند و علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

رژیم اسرائیل در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. بیش از ۲۳ هزار فلسطینی که اکثر آنها زن و کودک هستند تاکنون در این حملات به شهادت رسیده‌اند.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید بلافاصله بعد از ۷ اکتبر با ارسال یاداشتی برای دستگاه‌های اطلاعاتی و وزارت دفاع خواستار تشکیل این کارگروه و جمع‌آوری اطلاعات درباره رهبران حماس شد. 

نیویورک‌تایمز نوشته هنوز مشخص نیست که تشکیل این کارگروه تا چه اندازه برای اسرائیل ارزشمند بوده اما هنوز هیچ‌یک از بلندپایه‌ترین سران حماس دستگیر یا کشته نشده‌اند. ایالات متحده اطلاعات مربوط به مقام‌های رده پایین یا میانی حماس را در اختیار اسرائیل قرار نمی‌دهد. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه