logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سردار رادان؛

آماده تقویت همکاری‌های انتظامی و امنیتی با تاجیکستان هستیم

آماده تقویت همکاری‌های انتظامی و امنیتی با تاجیکستان هستیم
فرمانده کل انتظامی در سفر به تاجیکستان و دیدار با مقامات این کشور گفت: آماده گسترش و تحکیم همکاری‌های انتظامی و امنیتی با کشور دوست، هم‌زبان و هم‌فرهنگ هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار احمدرضا رادان در سفر به شهر «دوشنبه» با مقامات وزارت کشور تاجیکستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در خصوص اهداف و نتایج این سفر گفت: بنده از حضور در سرزمین تاجیکستان خوشحالم، زیرا کشوری است که ایران با آن اشتراکات بسیار زیادی دارد. این مشترکات در حوزه فرهنگ، زبان، تاریخ و همچنین علاقه مردم دو کشور به یکدیگر است. گویا اتکا به این مشترکات فرهنگی یک سنت تاریخی است که مردم و دولتمردان ایران و تاجیکستان همواره برای آن ارزش قائل‌اند و به وجودش افتخار می‌کنند.

سردار رادان ادامه داد: وقتی بین دو کشور مشترکات فرهنگی، زبانی و تاریخی زیادی وجود دارد، طبیعی است زمینه برای همکاری در همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند. این حوزه‌ها می‌توانند اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و همچنین انتظامی و امنیتی باشند. در حوزه‌های انتظامی و امنیتی هم ما دارای مشترکاتی هستیم. ما از وجود تروریسم رنج می‌بریم و کشور تاجیکستان هم نگران وجود تروریسم است. این موضوع می‌تواند به وجود مرزهایی مرتبط باشد که گاهی از آن ناحیه می‌تواند مشکلاتی حادث شود.

فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه تصریح کرد: در این سفر کوتاه فرصتی فراهم شد تا از دانشگاه پلیس بازدید و با توانمندی‌های دوستان تاجیک در حوزه آموزش، پژوهش و بخش‌های تخصصی آشنا شویم. همچنین جلسه‌ای در وزارت کشور تاجیکستان داشتیم تا بتوانیم زمینه همکاری‌های مشترک در حوزه انتظامی و امنیتی را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: قرار شد در حوزه مبارزه با تروریسم، جرایم سازمان‌یافته، جرایم سایبری، قاچاق مواد مخدر و پول‌شویی و همچنین حوزه نیروی انسانی، یعنی تحصیل دانشگاهی از رده کارشناسی تا دکتری با آنها همکاری کنیم و تجربیات خود را در اختیار آنها قرار دهیم. برونداد این اقدام ان‌شاءالله امنیت بیشتر برای هر دو کشور خواهد بود.

سردار رادان گفت: جمهوری اسلامی ایران با کشورهای زیادی همسایه است و این بدان معنی است که در حوزه روابط بین‌الملل باید با کشورهای منطقه و به‌ویژه کشورهای همسایه ارتباط و تعامل داشته باشیم. از این جهت در ادامه سفر به دعوت وزیر امنیت عمومی چین عازم این کشور هستیم تا ظرفیت‌های همکاری در حوزه انتظامی و امنیتی را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

وی در پایان گفت: با کشور همسایه عراق ارتباط خوب، تنگاتنگ و تعریف‌شده‌ای داریم و با کشورهای دیگر هم این ارتباط برقرار شده و ادامه خواهد داشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه