logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

قالیباف در بازدید سحرگاهی از پروژه پل طبقاتی صدر:

ترافیک 15 کیلومتری با پروژه "صدر"‌ کنترل می‌شود

ترافیک 15 کیلومتری با پروژه "صدر"‌ کنترل می‌شود
شهردار تهران با بیان اینکه پروژه پل طبقاتی شهید صدر روزهای آخر مرحله احداث را طی می‌کند، گفت‌: این پروژه با دقت و کیفیت در حال پیگیری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از باشگاه خبر‌نگاران،محمدباقر قالیباف سحرگاه امروز به همراه عیسی شریفی، معاون هماهنگی و امور مناطق، مازیارحسینی، معاون فنی و عمرانی ، مجتبی عبداللهی ، معاون خدمات شهری و برخی از مدیران و شهرداران مناطق از پروژه پل طبقاتی شهید صدر بازدید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


شهردار تهران در جمع خبرنگاران ضمن عرض تبریک به مناسبت عید غدیرخم در خصوص آخرین وضعیت پروژه پل طبقاتی شهید صدر اظهارداشت: کار بر روی این پروژه با تمام ظرفیت خود در حال انجام است و اقدامات احداثی پل به طور کامل به اتمام رسیده و هم اکنون مشغول انجام کارهایی هستیم که جنبه ایمنی و ظریف کاری دارد .

وی به نصب دیوارهای صوتی بر روی این پل اشاره و بیان کرد: در هر 50 متر ما با یک درز مواجه هستیم که قطعات عرشه را به هم وصل کرده است که هم اکنون اقدامات لازم برای استاندارد شدن این درزگیرها در حال انجام است تا هم از نظر زیبایی و هم کیفیت مشکلی نداشته باشد.

وی اضافه کرد: ما درصددیم که وقتی مردم از روی این پل 11 کیلومتری عبور می کنند محل اتصال این درزها را احساس نکنند و با دست انداز مواجه نشوند.

شهردار تهران مباحث مربوط به روشنایی و آیتی .اس پروژه را بسیار مهم و جدی دانست و افزود : ما باید ترافیک را به طول 15 کیلومتر کنترل کنیم و این امری مهم است چرا که در این محدوده هم پل و هم تونل را داریم و باید سرعت ها و حرکت ها تنظیم باشد.

شهردار تهران در ادامه گفت: من فکر می کنم کار در این پروژه کاری نیست که با سرعت بیشتر انجام شود بلکه این پروژه نیازمند سبقت و سلیقه به خرج دادن برای داشتن یک زیبایی دائمی است و هم جنبه ایمنی و هم زیبایی باید رعایت شود.

قالیباف در خصوص آسفالت به کار رفته در پروژه پل طبقاتی صدر اظهارکرد: مطئمنا چنین آسفالتی در کشور نه تولید شده است و نه با این دقت و کیفیت پهن شده است.

شهردار تهران در پایان خاطرنشان کرد: پروژه پل طبقاتی شهید صدر روزهای آخر خودرا طی می کند و در آینده ای نزدیک افتتاح خواهد شد .
بر اساس این گزارش سحرگاه امروز پس از بازدید شهردار تهران از پروژه پل طبقاتی شهید صدر جلسه ای با حضور معاونان و مدیران و مهندسان شهرداری تهران در محل کارگاه این پروژه برگزار و موضوعات مربوط به پروژه بررسی شد .

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه