جلسه هماهنگی و برنامه ریزی ستاد گرامیداشت هفته وحدت در ایرانشهر برگزار شد

جلسه هماهنگی و برنامه ریزی ستاد گرامیداشت هفته وحدت در ایرانشهر برگزار شد
فرماندار ایرانشهر گفت: باید تلاش کرد ویژه برنامه های هفته وحدت،فضایل و مکارم پیامبر اکرم(ص) به بهترین نحو منعکس شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری پهره؛فرماندار ایرانشهر با تبریک هفته وحدت اظهار داشت:شیعه و سنی با هم برادرند و دشمنان با ترفند های مختلف قصد جدایی و تفرقه بین این دو را دارد که به لطف خدا و محور وحدت نظام جمهوری اسلامی ایران، مقام معظم رهبری “مد ظله”دشمن این آرزو را با خود به گور خواهد برد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , پایگاه خبری پهره؛, پایگاه خبری پهره؛, فرماندار ایرانشهر با تبریک هفته وحدت اظهار داشت:شیعه و سنی با هم برادرند و دشمنان با ترفند های مختلف قصد جدایی و تفرقه بین این دو را دارد که به لطف خدا و محور وحدت نظام جمهوری اسلامی ایران، مقام معظم رهبری “مد ظله”دشمن این آرزو را با خود به گور خواهد برد.,

نبی بخش داودی افزود:حضرت محمد(ص) الگو و پیامبر مسلمانان هستند و مسلمین با هم اشتراکات زیادی دارند.

,

وی با اهمیت این هفته افزود: باید تلاش شود ویژه برنامه های این هفته به بهترین نحو منعکس شود.

,

داودی با اشاره به برگزاری بیش از ۲۰ ویژه برنامه به مناسبت هفته وحدت افزود:امسال در هفته وحدت برنامه های متنوع و شاد در سطح شهرستان پیش بینی شده که برگزاری جشن وحدت،همایش اخلاق نبوی الگویی برای بشریت،شب شعر،محفل انس با قرآن،برپایی نمایشگاه عکس و صنایع دستی مردم منطقه،همایش منادیان وحدت،برپایی ایستگاه های صلواتی و مسابقات فرهنگی و ورزشی از جمله برنامه های پیش بینی شده هفته وحدت در شهرستان ایرانشهر می باشد.

,

انتهای پیام/ص

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه