logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

وزیر دفاع آمریکا:

با عراق درباره حرکت به سوی مشارکت امنیتی پایدار گفتگو خواهیم کرد

با عراق درباره حرکت به سوی مشارکت امنیتی پایدار گفتگو خواهیم کرد
لوید آستین وزیر دفاع آمریکا درپی اعلام توافق واشنگتن و بغداد برای خروج تدریجی نیروهای ائتلاف آمریکایی اعلام کرد آمریکا با عراق درباره حرکت به سوی مشارکت امنیتی دوجانبه پایدار میان دو کشور گفتگو خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی در بیانیه ای گفت: این گفتگوها به عنوان بخشی از یک کمیسیون نظامی که تابستان گذشته بر سر آن توافق شد، انجام خواهد شد و در مورد حرکت به سمت به یک مشارکت امنیتی دوجانبه پایدار بین عراق و آمریکا گفتگو خواهد شد.

واشنگتن و بغداد به زودی برای پایان دادن به حضور نیروهای آمریکایی آمریکا در عراق گفتگو خواهند کرد.

مقامات آمریکایی و عراقی روز پنجشنبه اعلام کردند که دو کشور به زودی مذاکرات رسمی برای پایان دادن به ماموریت نظامی ائتلاف آمریکا به بهانه مبارزه با گروه تروریستی داعش در عراق مذاکره خواهند کرد.

یک مقام دفاعی آمریکا که نخواست نامش فاش شود، گفت آمریکا و عراق "ماه هاست که در مورد این موضوع بحث می کنند و "زمان بندی مربوط به حملات اخیر (به پایگاه های آمریکایی)نیست." وی گفت که واشنگتن در طول این مذاکرات"حق دفاع از خود" را به طور کامل حفظ خواهد کرد.

به نوشته آسوشیتدپرس، حتی اگر نیروهای آمریکایی پایگاه‌های خود را در عراق ترک کنند، حضور نیروهای آمریکایی احتمالاً در اقلیم کردستان که روابط نزدیک‌تری با واشنگتن دارد، ادامه خواهد یافت.

وزارت خارجه عراق امروز از توافق با آمریکا برای تدوین جدول زمانی جهت پایان تدریجی حضور مستشاران ائتلاف خارجی در خاک عراق و پایان ماموریت نظامی آنها خبر داد و اعلام کرد برای تدوین این جدول زمانی یک کمیته عالی مشترک بین بغداد و واشنگتن تشکیل شده است.

وزارت خارجه عراق افزود: پس از انجام مذاکرات شش ماهه از آگوست ۲۰۲۳، دولت آمریکا موافقت کرد که نیروهای ائتلاف ضد داعش را به تدریج از عراق خارج کند و بر اساس این توافق صورت گرفته، آنچه که مأموریت ائتلاف آمریکایی برای مبارزه با داعش خوانده شده است، به پایان می‌رسد.

وزارت خارجه عراق ادامه داد: بغداد بار دیگر تعهد خود را نسبت به سلامت مستشاران ائتلاف در سراسر کشور در طول دوره مذاکرات، برای حفظ ثبات و جلوگیری از تشدید تنش‌ها تجدید می ‌کند.

در پایان بیانیه وزارت خارجه عراق آمده است که دولت از این توافق استقبال می‌کند و آن را بخشی از اجرای برنامه خود و تعهداتی که به مردم داده است، می‌داند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه