logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مرکز نظامی رژیم صهیونیستی از سوی حزب الله هدف قرار گرفت

مرکز نظامی رژیم صهیونیستی از سوی حزب الله هدف قرار گرفت
مقاومت اسلامی لبنان حمله جدیدی به مواضع نظامیان رژیم صهیونیستی در مرز لبنان با فلسطین اشغالی انجام داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از المیادین، مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد که حمله جدید موشکی به مرکز تجمع نظامیان صهیونیست در حومه پادگان دوویو انجام داده است.

در بیانیه حزب الله آمده است: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در غزه و یاری مقاومت شجاع و شریف آن، رزمندگان مقاومت اسلامی در ساعت ۱۱:۰۵ به وقت محلی امروز شنبه ۲۷ ژانویه، مرکز تجمع نظامیان صهیونیست را در حومه پادگان دوویو با موشک هدف قرار دادند.

از سوی دیگر منابع لبنانی از حمله توپخانه رژیم صهیونیستی به حومه طیرحرفا و حومه مجدل زون و وادی حسن خبر دادند.

ساعاتی قبل نیز، مقاومت اسلامی حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد پایگاه «جل العلام» رژیم صهیونیستی را در راستای حمایت از مردم غزه و پشتیبانی از مقاومت فلسطین، با موشک‌های برکان و به صورت مستقیم هدف قرار داده است.

پیشتر منابع محلی از شلیک سه فروند موشک سنگین از جنوب لبنان به پایگاه «جل العلام» رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی خبر داده بودند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی هم گزارش دادند که حزب الله لبنان شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی را با موشک‌های «برکان» هدف قرار داد.

بر اساس این گزارش، در پی هدف قرار گرفتن یک هدف نظامی در اطراف شهرک صهیونیستی شلومی، آژیر خطر برای بار دوم در این شهرک به صدا درآمد.

آژیر خطر در شهرک‌های دیشون، المالکیه، یفتاح، راموت نفتالی و مبؤوت حرمون در شمال فلسطین اشغالی در پی حملات موشکی و راکتی حزب الله به صدا درآمد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه