logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اوسمار بازیکنان را می‌شناخت؛

درویش: اگر گواردیولا را هم به پرسپولیس می‌آوردیم ۲ ماه زمان می‌خواست!

درویش: اگر گواردیولا را هم به پرسپولیس می‌آوردیم ۲ ماه زمان می‌خواست!
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: اوسمار بازیکنان را می‌شناخت و بهترین گزینه بود، برای همین او را انتخاب کردیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی دانا؛ رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پیرامون انتخاب اوسمار ویه‌را به‌عنوان سرمربی جدید این تیم اظهار داشت: بعد از اینکه گل محمدی از ست خود کناره گیری کرد گزینه های مختلفی را مورد بررسی قرار دادیم. با توجه به درخواست هواداران قبل از شروع جام ملت های آسیا برانو گفت تمایلی به همکاری ندارد ولی یکی از ناراحتی های وی این بود که کسی بدهی های مالیاتی وی را پرداخت نکرده. بعد از ۵ سال این گله مندی وجود دارد که چرا کسی بدهی مالیاتی این مربی را پرداخت نکرد.

وی در ادامه بیان داشت: بعد از اینکه بدهی مالیاتی را پرداخت کردیم جلسه ای دیگر گذاشتیم ولی دوباره او گفت که مشکلاتی دارد که نمی تواند به ایران بیاید. ما باز هم گفتیم تا بازی با عربستان صبر می کنیم. حتی وی مصاحبه ای کرد که ما تصور کردیم او می تواند به پرسپولیس بیاید اما روز گذشته که با وی تماس گرفتیم اعلام کرد که برنامه زندگی اش را تغییر داده و حاضر نیست سرمربی پرسپولیس شود.

مدیرعامل پرسپولیس عنوان داشت: بعد از این پاسخ ۲ گزینه داشتیم که نمی خواهم اسمی از آنها ببرم. بعد از بررسی شرایط و مشورت با کارشناسان به این نتیجه رسیدیم. حتی اگر امشب گواردیولا را به ایران بیاوریم ۲  ماه وقت می خواست که بازیکنان و فضا را بشناسد. اوسمار یک سال و نیم با پرسپولیس بود و به همین علت بازیکنان هم از کار تاکتیکی با او خرسند بودند و بلافاصله وی را سرمربی پرسپولیس انتخاب کردیم. البته باید کادر فنی به درخواست وی تقویت شود ضمن آنکه بازیکنان مد نظر وی را هم باید جذب کنیم تا در ادامه راه مشکلی نداشته باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه