logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

در گفتگو با دانا مطرح شد؛

توضیحات رئیس سازمان محیط زیست درباره وضعیت سدهای کشور

توضیحات رئیس سازمان محیط زیست درباره وضعیت سدهای کشور
رئیس سازمان محیط زیست درخصوص وضعیت سدهای کشور گفت: واقعیت این است که با توجه به روند بارش‌های فعلی، وضعیت سدهای کشور در وضعیت مناسبی قرار ندارد.

علی سلاجقه، رئیس سازمان محیط زیست، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی راه‌دانا درباره شرایط بحرانی سد‌های کشور اظهار داشت: واقعیت این است که با توجه به روند بارش‌های فعلی، وضعیت سدهای کشور در وضعیت مناسبی قرار ندارد.

وی افزود: دولت در حال ارائه راهکارهای جدید برای مقابله با این وضعیت است و به صورت مداوم سرمایه‌گذاری می‌کند. همچنین، اقداماتی برای اجرای طرح‌های انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان در دست انجام است.

رئیس سازمان محیط زیست با اشاره به مشکلات موجود در حوزه‌های کشاورزی و محیط‌زیست و حقابه‌ها، اظهار کرد: فعلاً وضعیت سدها خوب نیست، اما امیدواریم با ادامه بارش‌ها، این مشکلات برطرف شود.

در این باره فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب نیز گفته بود که ورودی سدهای کشور در حال حاضر ۶.۱۸ میلیارد مترمکعب است که نسبت به سال آبی گذشته ۱۱ درصد کاهش داشته است.

سخنگوی صنعت آب اعلام کرد: میزان ورودی آب به سدهای‌کشور در سال گذشته ۶.۹۳ میلیارد مترمکعب بوده است.

وی در خصوص خروجی سدهای کشور نیز افزود: خروجی سدهای‌کشور از ۶.۲۳ میلیارد مترمکعب در سال آبی گذشته به حجم ۷.۶۲ میلیارد مترمکعب رسیده که نشانگر رشد ۲۲ درصدی میزان تأمین مصارف از محل سدها نسبت به سال گذشته است.

قاسم‌زاده موجودی مخازن سدهای کشور را در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ با ۴۱ درصد پرشدگی، معادل ۲۰.۲۶ میلیارد مترمکعب اعلام کرد و گفت: این میزان در سال گذشته ۱۹.۸۰ میلیارد مترمکعب بوده که نشانگر دو درصد رشد نسبت به سال گذشته است.

سخنگوی صنعت آب، درصد پرشدگی سدهای پایتخت را ۱۴ درصد و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سدهای تهران تا ۳۰ دی ماه با افزایش پنج درصدی روبرو بوده است.

وی گفت: مجموع ۱۳ سد مهم حوضه آبریز دریاچه ارومیه نیز حدود ۲۷ درصد پرشدگی دارد که نسبت به سال آبی گذشته چهار درصد کاهش داشته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه