logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

تامین نیاز داخلی کشور با تولید سالانه ۱۵ کیلوگرم «هگزافلوراید تلوریم»

 تامین نیاز داخلی کشور با تولید سالانه ۱۵ کیلوگرم «هگزافلوراید تلوریم»
معاون سازمان انرژی اتمی ایران اظهار کرد: با افتتاح و بهره‌برداری از واحد نیمه صنعتی تولید «هگزافلوراید تلوریم» در اصفهان می‌توانیم نیاز سالانه کشور به این محصول را تامین کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدجواد احمدی، معاون سازمان انرژی اتمی ایران در آیین افتتاح و راه‌اندازی پروژه واحد نیمه صنعتی تولید «هگزا فلوراید تلوریم» در اصفهان اظهار داشت: امروز شاهد راه‌اندازی پروژه واحد نیمه صنعتی تولید «هگزا فلوراید تلوریم» هستیم که این واحد قادر به تولید سالانه ۱۵ کیلوگرم از این محصول و رفع نیاز کشور است.

وی افزود: این ترکیب دارای ایزوتوپ‌های متعددی است که از جداسازی این ایزوتوپ‌ها می‌توان در حوزه درمان و تولید رادیوداروها استفاده کرد.

احمدی خاطرنشان کرد: این ترکیب می‌تواند اثر شگرفی در حوزه تولید رادیوداروها داشته باشد و این محصول هم در تشخیص و هم درمان بیماری‌های متعددی مورداستفاده قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل شرکت تولید مواد اولیه و سوخت هسته‌ای تصریح کرد: واحد نیمه صنعتی با توجه به نیاز داخلی کشور قادر است سالانه حدود ۱۵ کیلوگرم «هگزا فلوراید تلوریم» تولید کند که با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و توانمندی متخصصان داخلی می‌توان ظرفیت تولید «هگزا فلوراید تلوریم» در این واحد را تا چند برابر افزایش داد.

وی گفت: با افزایش تولید «هگزا فلوراید تلوریم» در این واحد نیمه صنعتی علاوه بر تامین نیاز داخلی می‌توان نسبت به صادرات محصول تولید شده اقدام کرد.

گفتنی است صبح امروز دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ و همزمان با سفر معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی به مناسبت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به اصفهان، پروژه واحد نیمه صنعتی تولید «هگزا فلوراید تلوریم» در سایت UCF راه‌اندازی شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه