logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دو سال مانده به آغاز بازیها؛

رونمایی از نشان عروسکی المپیک زمستانی ٢٠٢۶/ میلو و تینا نمادی از خواهرانگی

رونمایی از نشان عروسکی المپیک زمستانی ٢٠٢۶/ میلو و تینا نمادی از خواهرانگی
از دو عروسک‌ بازی‌های المپیک و پارالمپیک زمستانی میلانو کورتینا ٢٠٢۶ رونمایی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت کمیته برگزاری بازیهای المپیک، کمیته برگزاری بازیهای المپیک زمستانی میلانو کورتینا ٢٠٢۶، از «تینا» و «میلو» دو سمور عروسکی بازی‌های المپیک و پارالمپیک رونمایی کرد. 

بر این اساس، «میلو» عروسک (مسکات) قهوه‌ای رنگ پارالمپیک و خواهرش «تینا» به عنوان عروسک المپیک در جشنواره معروف موسیقی سان‌رمو، در ایتالیا، کشور میزبان رویداد زمستانی میلانو کورتینا ٢٠٢۶ و در فاصله‌ی دو سال مانده به این بازی‌ها معرفی شدند.

نام این دو عروسک برگرفته از دو شهر میزبان بازی‌هاست؛ میلو، نام مختصر شده‌ی شهر میلانوست و تینا نیز اشاره به نام کورتینا نام دیگر شهر میزبان این رقابت‌ها است و هر دو عروسک با وجود شباهت‌های بسیار، چند تفاوت نیز با هم دارند.

 

داستان میلو

میلو، عروسک بازی‌های پارالمپیک ٢٠٢۶، برف بازی را دوست دارد، در کوهستان زندگی می‌کند و در اوقات فراغت خود به تمرین موسیقی می‌پردازد.

میلو با یک پا به دنیا آمده و یاد گرفته چگونه با وجود محدویت حرکتی و داشتن یک پنجه‌ پا، به کمک دم خود راه برود.

 

تینا، خواهر میلو

تینا نماد بازی‌های زمستانی المپیک ٢٠٢۶، در شهر زندگی می‌کند و به موسیقی علاقمند است و در جست‌وجوی آرزوهای بزرگی‌ست.

 

تینا و میلو به سوی روشنایی

تینا و میلو، خواهرانه در سفری ماجراجویانه خود تا بازی‌های زمستانی المپیک و پارالمپیک ٢٠٢۶ میلانو کورتینا به سوی «نور و روشنایی» هستند. این دو خواهر جستجوگر در مسیر خود تنها نیستند و ۶ قطره برف به شکل گل‌های برفی آن‌ها را همراهی می‌کنند.

 

طراحی عروسک‌ها

طراحی این دو عروسک با همکاری کمیته برگزاری بازی‌ها و وزارت آموزش ایتالیا صورت گرفته است که فاز نخست آن با جمع‌آوری ١۶٠٠ ایده، از دانش‌آموزان مدارس ایتالیا آغاز شد. سال گذشته، دو طرح به تصویب رسیده، به نظرسنجی عمومی گذاشته شد و در نهایت روز گذشته در جشنواره موسیقی سان‌رمو، هر دو عروسک رونمایی شدند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه