logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

گفتگوی بایدن با زلنسکی؛کاخ سفید پیروزی روسیه در آودیوکا را بدلیل انفعال کنگره آمریکا دانست

گفتگوی بایدن با زلنسکی؛کاخ سفید پیروزی روسیه در آودیوکا را بدلیل انفعال کنگره آمریکا دانست
کاخ سفید با اعلام گفتگوی تلفنی جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین، عقب نشینی کی‌یف از شهر آودیوکا و پیروزی روسیه را نتیجه انفعال کنگره آمریکا در تصویب بودجه کمک نظامی به این کشور دانست و گفت که بایدن بر لزوم تصویب فوری بودجه تاکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کاخ سفید روز شنبه به وقت محلی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا روز شنبه با ولودیمیر زلنسکی رئیس‌ جمهو اوکراین تماس گرفت تا بر تعهد واشنگتن به ادامه حمایت از اوکراین در آستانه دومین سالگرد تهاجم بی رحمانه روسیه تاکید کند.

کاخ سفید تصریح کرد:« صبح امروز، ارتش اوکراین مجبور شد از آودیوکا عقب نشینی کند، زیرا سربازان اوکراینی مجبور به جیره بندی مهمات به دلیل کاهش تدارکات در نتیجه انفعال کنگره (آمریکا) شدند که منجر به اولین دستاوردهای قابل توجه روسیه در چند ماه گذشته شد. »

کاخ سفید در ادامه این بیانیه تصریح کرد: «بایدن بر لزوم تصویب فوری لایحه بودجه تکمیلی امنیت ملی برای تامین مجدد نیروهای اوکراینی توسط کنگره تاکید کرد.»

به گفته کاخ سفید، «بایدن مجددا بر حمایت قوی دو حزبی در دولت آمریکا و در میان مردم آمریکا از حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین و تحمیل هزینه‌ به دولت روسیه برای پاسخگو ساختن آن تأکید کرد.»

کامالا هریس معاون بایدن روز شنبه در نشست خبری مشترک با ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: به تلاش‌های خود برای تضمین صلح عادلانه و پایدار ادامه خواهیم داد و برای اطمینان از پرداخت خسارت روسیه به اوکراین اقدام خواهیم کرد.

معاون رئیس جمهور آمریکا با بیان اینکه «ما تا زمانی که طول بکشد با شما [اوکراین] خواهیم بود»، اظهار داشت: من و رئیس‌جمهوری آمریکا به اقدامات لازم برای تامین منابع و سلاح‌های مورد نیاز شما برای موفقیت [در جنگ با روسیه] ادامه خواهیم داد.

اظهارات وی در حالی بیان می شود که لایحه کمک نظامی دولت بایدن به کی‌یف به ارزش ۶۰ میلیارد دلار، در کنگره آمریکا متوقف شده است.

مایک جانسون رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان ایالات متحده، هفته گذشته بار دیگر اعلام کرد که هیچ «برنامه‌ فوری» در راستای تصویب بسته ۹۵ میلیارد دلاری دولت بایدن برای کمک امنیتی به اوکراین، اسرائیل و تایوان وجود ندارد.

وی در نشست خبری هفتگی رهبران مجلس نمایندگان آمریکا در این باره گفت: قرار نیست ما از سوی مجلس سنا، مجبور به اقدام شویم.

رئیس‌مجلس نمایندگان آمریکا بار دیگر تاکید کرد که هر بسته کمک‌های نظامی و بشردوستانه بین‌المللی باید شامل اقداماتی برای رسیدگی به امنیت در مرز ایالات متحده با مکزیک باشد.

این لایحه ده‌ها میلیارد دلار کمک به متحدان ایالات متحده، از جمله حدود ۶۰ میلیارد دلار برای اوکراین و ۱۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار برای (رژیم) اسرائیل ارائه می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه