logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مزاحمان تبلغاتی یا هنرمندان کوچه بازاری؟

مزاحمان تبلغاتی یا هنرمندان کوچه بازاری؟
شیوه نادرست تبلیغ که به جای اثر بخشی ، تبدیل به یک معضل شهری شده که چهره هر شهری را نازیبا نشان خواهد داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نبض سحر، انواع مختلف تبلیغات یک کالا یا موسسات خدماتی وجود دارد که برخی برای هزینه کرد پائین در تبلیغات خود با اسپری و شابلون های آماده ، بر روی دیوارهای شهر به تبیلغ خدمات خود می پردازند که نه تنها نتیجه ی مثبتی نخواهد داشت بلکه هزینه های سنگینی نیز بر دوش شهر متحمل می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض سحر،,

مسلما یکی از جاذبه های هر شهر مربوط به زیبائی و تمیز بودن شهر بر می گردد و علاوه بر مسئولین ذی ربط اعم از شورای شهر و شهرداری باید خود اهالی شهر در زیباسازی شهر مشارکت داشته باشند.

,

در تصاویر زیر حتی به مکان های دولتی مثل دیوار مدارس نیز رحم نشده و با اسپری های رنگی چهره زشتی به دیوار مدرسه داده اند.

,

هر چند شاید این کار تخلف محسوب شود و پیگرد قانونی داشته باشد اما چه مدت طول خواهد کشید تا دیوار به شکل عادی خود برگردد؟

,

چهره زیبای یک شهر بیانگر پیشرفت ، فرهنگ و آبادانی یک شهر است. که نه تنها در روحیه خود اهالی آن شهر تاثیر بسیاری دارد در جذب گردشگر نیز تاثیر بسزائی دارد. یک شهر زیبا دارای شادابی ، نشاط و آرامش است که مورد استقبال مسافرین قرار میگیرد.

,

شهرداری با طراحی زیبائی شهری اعم از میادین، فضای سبز، مبلمان شهری در راستای زیباسازی فعالیت می کند و همشهریان نیز می توانند با حمایت و در حفظ ونگه داری آنان در راستای رسیدن به یک شهر زیبا تلاش کنند.

,

همه ما می توانیم به این شعار که ” شهرما خانه ما” جامه واقعیت ببخشیم.

,

IMG_9141 IMG_9140 IMG_9144 IMG_9153 IMG_9148 IMG_9156

, IMG_9141, IMG_9141, IMG_9140, IMG_9140, IMG_9144, IMG_9144, IMG_9153, IMG_9153, IMG_9148, IMG_9148, IMG_9156, IMG_9156,

انتهای پیام/پ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه