logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده مصوب شد:

افزایش سرمایه بانک تجارت به 335.889 میلیارد ریال

افزایش سرمایه بانک تجارت به 335.889 میلیارد ریال
در جریان برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده بانک تجارت با حضور 54.81 درصدی سهامداران، افزایش 111.963 میلیارد ریالی سرمایه این بانک بزرگ بورسی کشور، به تصویب رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مدیریت روابط‌عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی بانک تجارت، در این مجمع که ساعت 9 صبح روز سه‌شنبه هشتم اسفندماه با حضور حداکثری سهامداران و به ریاست مرتضی ترک‌تبریزی رییس هیات‌مدیره این بانک برگزار شد، پس از ارائه گزارش حسابرس قانونی، سهامداران با افزایش 50 درصدی سرمایه بانک تجارت از محل سود انباشته موافقت کردند.

این افزایش سرمایه بدون نیاز به آورده نقدی از سوی سهامداران بانک تجارت و به میزان 111.963 میلیارد ریال صورت گرفت تا در قالب سهام جایزه به سهامداران این بانک تعلق گیرد.

به‌موجب تصویب سهامداران در این مجمع، سرمایه بانک تجارت از 223.926 میلیارد ریال به 335.889 میلیارد ریال افزایش یافت.

با این مصوبه‌ی مجمع عمومی فوق‌العاده بانک تجارت این شرکت بورسی از مزایای مالیاتی موضوع بند (هـ) تبصره 2 قانون بودجه کل کشور در سال 1402 بهره‌مند شده و همچنین امکان توسعه و گسترش فعالیت‌های سودآور بانک با بهبود ساختار سرمایه و سرمایه نظارتی فراهم خواهد شد.

بر اساس تصویب افزایش سرمایه بانک تجارت سرمایه نظارتی این بانک نیز از مبلغ 412 هزار میلیارد ریال به 518 هزار میلیارد ریال افزایش یافته و نسبت کفایت سرمایه این بانک در سال 1402 از4.94 به 6.21 درصد افزایش می‌یابد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه