logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

باهنر در نشست وحدت برای تحول:

نباید برای حل مسائل و معضلات کشور احساسی عمل کرد

نباید برای حل مسائل و معضلات کشور احساسی عمل کرد
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه نمی توان به اندازه تورم، حقوق ها را افزایش داد، عنوان کرد: نباید برای حل مسائل و معضلات کشور احساسی عمل کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رضا باهنر نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در نشست وحدت برای تحول، با تاکید بر اینکه مجلس دوازدهم باید به اصول بپردازد و فرعیات را کم یا حذف کند، اظهار کرد: انتظار و امید داریم هر چه ما در این ۲۸ سال خرابکاری کردیم دوستان در مجلس دوازدهم نواقص کار را جبران کنند. متاسفانه ۹۰ درصد داوطلبان مجلس نه وظایف نمایندگان مجلس را و نه امکانات کشور را می‌دانند.

وی با اشاره به شعار سال جدید گفت: وقتی تولید بر مصرف پیشی بگیرد معضل گرانی و تورم حل خواهد شد، تا زمانی که مصرف بر تولید پیشی دارد گرانی ها، کاهش ارزش پولی، تورم و ... همچنان ادامه دارد.

وی افزود: عده ای می گویند وقتی تورم 40 درصد است چرا حقوق ها 20 درصد افزایش می یابد نه 40 درصد، باید گفت نمی توان به اندازه تورم، حقوق ها را افزایش داد. 

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه نباید برای حل مسال و معضلات کشور احساسی عمل کرد، گفت: یکی از وزرای دولت رئیسی گفت حقوق کارگران را ۵۵ درصد افزایش بدهیم، تعدادی از کارگر هم خوشحال شدند، ولی ۲۰ درصد کارگران هم اخراج شدند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه