مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی:
دو میلیون و پانصد هزار هکتار از اراضی خراسان رضوی تحت مدیریت محیط زیست است/روزانه یک میلیون و 200 هزار لیتر بنزین یورو 4 در مشهد مصرف می شود
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: دو میلیون و 500 هزار هکتاراز اراضی استان در قالب پارک ملی ،مناطق نمونه گردشگری، حفاظت شده و شکار ممنوع تحت نظارت و مدیریت حفاظت محیط زیست است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،حمید صالحی در گفت و گو با خبرنگاران در تربت حیدریه اظهار کرد: 28 منطقه حفاظت شده و پناهگاه و همچنین 15 منطقه شکار ممنوع در خراسان رضوی وجود دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, تربت حیدریه,,
وی گونه های تنوع زیستی در استان را قابل توجه دانست و افزود: بیشترین گونه زیست محیطی رویت شده در استان گوسفند یا همان قوچ و میش وحشی است که بسیار مهم و حائز اهمیت است.
,,
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در ادامه به آلاینده های هوا در مشهد اشاره و اذعان کرد: در شرایطی که شاخص کیفیت هوا به سمت هشدار و به مرحله ناسالم برسد از تمامی ارگانها و نهادها درخواست می کنیم به وظایف تعیین شده خود عمل کنند.
,,
وی گفت: تعطیلی زنگ ورزش در مدارس، طرح ترافیکی ویزه زوج و فرد در مناطق مختلف مشهد، و تعطیلی برخی کارخانجات دارای آلاینده بالا برخی از فعالیت های است که در روزهای ناسالم هوا اجرا می شود.
,,
صالحی بیان داشت: 6 هزار و 800 تاکسی و یکهزار اتوبوس در مشهد فرسوده شده که باید از رده حمل و نقل این شهر خارج شود.
,,
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی به برنامه های این سازمان برای بهبود هوای مشهد اشاره کرد و افزود: گسترش خطوط ریلی شهری، ترویج فرهنگ دوچرخه سواری، جایگزینی موتور سیکلت های برقی و تغییر سوخت چهار نیروگاه مشهد برخی از برنامه های طولانی مدت در سالم سازی هوای مشهد مقدس می باشد.
,,
صالحی بیان داشت: جلو گیری از تغییرکاربری فضای سبز در سطح شهر، نظارت و جلوگیری بر برخی ساخت و سازها در مسیر تردد هوا، استفاده از گازوئیل کم گوگرد در تمامی اتوبوسهای شهرو تشکیل کارگروه مدیریت پسماند در راستای پایش شبانه روزی منابع آلاینده از فعالیت های کوتاه مدت برای کاهش آلاینده ها در مشهد است.
,,
وی گفت: روزانه دو میلیون پانصد هزار لیتر بنزین در شهر مشهد مصرف می شود که تاکنون توانسته ایم نیمی از آن را بعنوان بنزین یورو 4 در اختیار مردم قرار دهیم.
,,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه