logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سناریوی جدید در آستانه انتخابات؛

منفعت طلبی به قیمت اقدام علیه منافع ملی در ژیمناستیک/ دیگی را که برای من نمی جوشد، نابود کن!

منفعت طلبی به قیمت اقدام علیه منافع ملی در ژیمناستیک/ دیگی را که برای من نمی جوشد، نابود کن!
برخی ها دست به یک بازی کثیف و خلاف منافع ملی زده اند تا با لوث کردن موفقیت های ژیمناستیک، انتخابات را تحت تاثیر قرار دهند.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در ژیمناستیک سرنا را از سر گشاد می زنند! در رشته ای که به نظر می رسد هر چه موفقیت در آن بیشتر باشد، برخی بیشتر برآشفته می شوند و می کوشند تا حاشیه ای جدید را بوجود بیاورند تا این رشته روی آرامش نبیند.

فدراسیونی که در دوره زهرا اینچه درگاهی مسیر موفقیت را در پیش گرفته بود، با تمامیت خواهی و لجبازی بیمارگونه برخی ها اسیر دوران بلاتکلیفی و هرج و مرج شد و در میان سرپرستان غیرقانونی و رئیس غیرقانونی تر دست به دست شد اما در نهایت رئیس قانونی با فشار FIG به صندلی ریاست بازگشت. در تمام این روزهای بلاتکلیفی اما مسیری که از چند سال پیش آغاز شده بود، با وجود همه مصیبت ها و مشکلات باز هم به نتیجه رسید و ژیمناستیک توانست به مدال تاریخی بازیهای آسیایی را چنگ بزند.

با بازگشت رئیس تاریخسازی ادامه یافت و ژیمناستیک موفق شد برای نخستین بار در طول تاریخ 80 ساله خود سهمیه المپیک کسب کند. سهمیه ای که رئیس در دوران ابتدایی ریاست خود آن را وعده داده بود و دست آخر بعد از چند سال با وجود همه مشکلات و سدهایی که پیش روی این رشته قرار دادند، در نهایت محقق شد.

الفتی با کسب ۶۲ امتیاز در مسابقات جام جهانی و انتخابی المپیک در باکو موفق شد حضور در المپیک پاریس را قطعی کند. ملاک فدراسیون جهانی برای کسب سهمیه، مجموع امتیازهای 4 جام جهانی است که مهدی الفتی در مسابقات جام جهانی مصر، قطر، آلمان و باکو که جزو مسابقات کسب سهمیه المپیک بود، نتایج خوبی به‌دست آورد. او حتی در مسابقات جام جهانی آلمان که گزینشی المپیک محسوب می‌شد، موفق به کسب مدال نقره شد تا امتیازات خود را به طرز چشمگیری بالا ببرد و در نهایت در پایان 4 دور مسابقات وردلدکاپ به سهمیه المپیک برسد.

در حالی که الفتی اولین ژیمناست ایرانی است که توانسته سهمیه المپیک را کسب کند، برخی افراد تنگ نظر در ابتدا مدعی شدند که این سهمیه واقعی نیست و به شکل وایلد کارت برای ایران بدست آمده، ادعایی که از اساس غلط است چه آنکه سهمیه وایلدکارت المپیک در رشته های مختلف عموما به رشته هایی تعلق می گیرد که با توجه به شرایطشان هیچ شانسی برای کسب سهمیه ندارند و در راستای منشور المپیک و توسعه ورزش به کشورهای کم برخوردار تعلق می گیرد. حال آنکه ژیمناستیک ایران علاوه بر حضور پررنگ در رقابتهای اخیر و گزینشی و کسب مدال در سالهای اخیر پیشرفت چشمگیری داشته و در گردونه رقابت قرار دارد. حتی در المپیک پیشین در توکیو نیز تنها عدم صدور رواید برای یکی از مسابقات ورلدکاپ در استرالیا که حکم گزینشی را داشت، سبب شد تا ژیمناست های ایران در عین ناباوری امتیازات یک مرحله گزینشی را از دست داده و المپیکی نشوند وگرنه که طلسم المپیکی شدن ژیمناستیک ایران 4 سال زودتر در دوره قبلی در توکیو شکسته شده بود.

نکته عجیب اینکه بعد از باطل شدن این سناریو، بازی تازه ای توسط برخی ها آغاز شده. آنهایی که از گردونه دور افتاده اند و اعتقاد دارند باید دیگی که برای آنها نمی جوشد را واژگون کرد و از بین برد. آنهایی که منافع ملی نیز برایشان پشیزی ارزش ندارد و با ارسال ایمیل هایی به فدراسیون جهانی بنا به بهانه های واهی به کسب سهمیه ایران اعتراض کرده اند و عجیب‌تر اینکه به برخی کشورها هم ایمیل زدند که نسبت به این موضوع اعتراض کنند تا بلکه سهمیه ایران سلب شود!

به نظر می رسد این تحرکات مذموم و ضدمنافع ملی بیشتر رشته در انتخابات پیش روی این فدراسیون دارد و برخی ها که می دانند در این انتخابات شانسی نخواهند داشت، دست به یک بازی کثیف و خلاف منافع ملی زده اند تا با لوث کردن موفقیت های این رشته انتخابات را تحت تاثیر قرار دهند. منفعت طلبی برخی ها به قیمت اقدام علیه منافع ملی بازی خطرناکی است که لزوم برخورد دستگاه های نظارتی را می طلبد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه