logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اسامی ۱۵ زائر ایرانی فوت شده ایرانی در مکه و مدینه

اسامی ۱۵ زائر ایرانی فوت شده ایرانی در مکه و مدینه
پانزده زائر ایرانی از آغاز موسم حج سال ۹۲ تا پایان مهر ماه در مدینه منوره و مکه مکرمه به دلایلی نظیر ایست قلبی، سکته مغزی، خونریزی داخلی و تصادف، فوت شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از همشهری آنلاین، 14 نفر از زائران فوتی حج سال 92 در مکه مکرمه و یک نفر از آنها در مدینه منوره دعوت حق را لبیک گفتند که 9 نفر از آنها مرد و بقیه از زائران زن بودند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, حج ,

ایست فلبی که علت فوت یازده زائر در حج امسال بود شایع‌ترین دلیل فوت زائران ایرانی محسوب می‌شود؛ هر چند که یک زائر به دلیل تصادف، دو زائر به دلیل سکته مغزی و یک زائر به دلیل خونریزی داخلی در این سفر جان خود را از دست دادند.

,

پنج نفر از زائران متوفی در مکه مکرمه دفن شده و برای انتقال اجساد بقیه متوفیان به ایران برنامه‌ریزی شده است.

,

اسامی، سن و استان محل اعزام متوفیان حج 92 تا پایان مهر ماه عبارت است از:

,

حسن معماریان 53 ساله از استان تهران، مراد مرادی 78 ساله از استان بوشهر، محمدحسین نادری 80 ساله از استان مرکزی، فیروزه مقیمی 59 ساله از استان البرز، فاطمه براتی حسین‌آبادی 70 ساله از خراسان رضوی، سعید نجف نجفی 71 ساله از خراسان رضوی، رضا اتفاقی 53 ساله از استان تهران، قربانعلی جندقی 76 ساله از استان سمنان، تقی یوسف‎‌پور 71 ساله از استان تهران، حسین بابالو 54 ساله از آذربایجان غربی، شهناز مسلمی 49 ساله از استان سمنان، ساریجه ایزدی 65 ساله از استان گلستان، غلامعلی غمیلو قلی‌جه از استان تهران، صفیه بهروجی از استان هرمزگان و معصومه مجیدپور از استان همدان.

,

بر طبق این گزارش، در حج امسال 64 هزار و 152 نفر زائر و عوامل اجرایی، خدماتی و فرهنگی از جمهوری اسلامی ایران حضور داشتند.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه