logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در بازدید از نمایشگاه؛

امیر سیاری: ۱۳ ناشر از ارتش در نمایشگاه کتاب تهران حضور دارند

امیر سیاری: ۱۳ ناشر از ارتش در نمایشگاه کتاب تهران حضور دارند
امیر دریادار حبیب‌الله سیاری به فعالیت گسترده ارتش در حوزه فرهنگ و صنعت نشر اشاره کرد و گفت: امسال ۱۳ ناشر از ارتش در نمایشگاه کتاب تهران حضور دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران ضمن حضور در آیین رونمایی از آثار خود، با دست اندرکاران برگزاری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران دیدار کرد.

امیر سیاری به همراه هیات همراه در دیداری که با یاسر احمدوند رییس نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران داشت در خصوص نمایشگاه کتاب تهران گفت: طی سالیانی که نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود، سابقه نداشته که در نمایشگاه حضور پیدا نکنم. همیشه هم ناشران به ما لطف داشتند و کتاب‌های زیادی به ما هدیه می‌دهند و با تعداد زیادی کتاب از نمایشگاه خارج می‌شوم. احتمالاً فردا هم برای بازدید از غرفه‌ها و کتاب‌ها دوباره به نمایشگاه خواهم آمد.

وی افزود: ظاهراً سیزده ناشر از بخش‌های مختلف ارتش جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه کتاب حضور دارند. در واقع این تعداد ناشر باعث می‌شود که حجم کار ارتش در تولید محصولات مکتوب و فرهنگی نمایان شود.

در این دیدار، حسین دیوسالار مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور بین‌الملل نیز ضمن توضیحاتی در خصوص روند برگزاری نمایشگاه گفت: امسال کشور یمن به‌عنوان مهمان ویژه نمایشگاه انتخاب شده و نکته جالب، حضور پررنگ جبهه مقاومت در نمایشگاه کتاب است. در این دور روز استقبال خوبی از نمایشگاه صورت گرفته است و در نمایشگاه مجازی هم با حضور گسترده مردم مواجه بوده‌ایم.

یاسر احمدوند در ادامه ضمن خوشامدگویی به امیر دریادار حبیب‌الله سیاری و همراهان وی گفت: شما السابقون نمایشگاه هستید و همیشه در نمایشگاه حضور داشته‌اید. مجموعه فرهنگی ارتش در سالیان اخیر آثار خوب و مطلوبی تولید کرده و شخص شما هم به حوزه مطالعه و نشر توجه و اهتمام ویژه نشان داده‌اید. ظرفیت‌های زیادی هم در این مجموعه وجود دارد که می‌توان با استفاده از آنها نمادسازی از ناشران وابسته به ارتش صورت بگیرد. ما نیز همواره آماده حضور این ناشران در نمایشگاه کتاب هستیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه