logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بازدید رئیس‌جمهور از نمایشگاه آخرین دستاوردهای وزارت ارتباطات

بازدید رئیس‌جمهور از نمایشگاه آخرین دستاوردهای وزارت ارتباطات
رئیس جمهور هم‌زمان با حضور در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از نمایشگاه آخرین اقدامات، خدمات و دستاوردهای این وزارتخانه دیدن کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید ابراهیم رئیسی که صبح امروز سه شنبه و در آستانه روز جهانی ارتباطات به منظور برگزاری جلسه نظارت ستادی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حضور یافت، از نمایشگاه آخرین اقدامات، خدمات و دستاوردهای این وزارتخانه در بخش‌های پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات دیدن کرد و با توضیحات دست‌اندرکاران از جزئیات نتایج خدمات ارائه شده و دستاوردهای حاصله مطلع شد.

در بخش ابتدایی این نمایشگاه ربات‌های هوشمند تجزیه‌گر به نمایش درآمده بود که تا کنون 50 دستگاه از این ربات‌ها در مرکز تجزیه مبادلات پستی به‌کارگیری شده و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، قرار است با حمایت‌های دولت تعداد این ربات‌ها در آینده نزدیک به 400 دستگاه برسد.

این ربات‌ها کاملا ساخت داخل بوده و حاصل 2 سال و نیم تلاش 7 گروه فنی متشکل از 25 نفر از دانشجویان نخبه دانشگاه صنعتی شریف است که در طراحی آنها از نمادها و اِلمان‌های ایرانی از جمله خطوط شکسته نستعلیق نیز بهره گرفته شده است.

دستاورد بعدی به نمایش درآمده در این نمایشگاه صندوق‌های پستی هوشمند بودند که عملیات دریافت و تحویل مرسولات پستی به واسطه آنها به شکل هوشمند انجام می‌شود.

بر این اساس افراد می‌توانند مرسولات پستی خود را درون این صندوق‌ها قرار داده و اطلاعات مرسوله و آدرس و مشخصات گیرنده را وارد دستگاه کنند تا موزعین پستی مرسوله را به مقصد برسانند. همچنین پس از ارسال مرسولات پستی برای افراد و قرار گرفتن آنها در این صندوق‌ها، صاحب مرسوله از طریق یک کد از ارسال آن آگاه شده و با همان کد امکان دریافت مرسوله خود از صندوق‌های هوشمند را دارد.

نصب این صندوق‌ها در مجتمع‌های مسکونی،‌ دانشگاه‌ها و مراکز پرتردد آغاز شده و به سرعت در حال توسعه است.

در این نمایشگاه همچنین آخرین تجهیزات فنی ارتباطاتی، فناوری اطلاعاتی و زیرساختی بومی شده نیز به نمایش درآمده است.

بر اساس توافقی که سال گذشته و همزمان با روز جهانی ارتباطات منعقد شده بود، تولیدکنندگان داخلی تجهیزات ارتباطی و زیرساختی با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تولید این تجهیزات را با استانداردها و در تراز کیفیت جهانی بومی‌سازی کرده و به سطح تولید انبوه رساندند.

امروز و هم‌زمان با جلسه نظارت ستادی رئیس جمهور قرارداد خرید تجهیزات از این تولیدکنندگان از سوی اپراتورهای داخلی به ارزش 2 هزار و 300 میلیارد تومان با 10 شرکت تولیدکننده منعقد ‌شد و قرار است تا پایان سال ارزش این قراردادها به 5 هزار میلیارد تومان برسد.

مودم‌های مخصوص فیبرنوری، تجهیزات پرظرفیت انتقال نوری، آنتن‌های ایستگاه‌های موبایل مورد نیاز اپراتورهای فیبرنوری و اینترنت سیار  از جمله این محصولات و تجهیزات هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه