logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

با حضور در اردوی تیم ملی؛

دبیر خطاب به ملی‌پوشان کشتی فرنگی: به هیچ‌چیز دیگری فکر نکنید؛ کسب مدال المپیک کار ساده‌ای نیست

دبیر خطاب به ملی‌پوشان کشتی فرنگی: به هیچ‌چیز دیگری فکر نکنید؛ کسب مدال المپیک کار ساده‌ای نیست
رئیس فدراسیون کشتی امروز با حضور در سالن شهید مصطفی صدرزاده کمپ تیم های ملی کشتی شهید حاج قاسم سلیمانی دقایقی را با فرنگی کاران ملی پوش و کادر فنی آن ها گفت و گو کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دبیر در ابتدای این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از حسن رنگرز سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی و همکاران وی در کادر فنی این تیم، گفت: کادر فنی زحمات شبانه روزی را برای شما می کشد، ضمن اینکه مجموعه مدیریتی کشتی کشور نیز تمامی امکانات و شرایط را مهیا کرده تا شما بدون دغدغه بتوانید تمرینات خود را انجام دهید.

دبیر تصریح کرد: فرصت زیادی تا بازی های المپیک پاریس نمانده و کشتی گیرانی که راهی این مسابقات می شوند باید نتیجه 4 سال زحمت، رنج، سختی و تلاش خود را در این مسابقات بگیرند.

وی ادامه داد: برخی از شما برای اولین بار و برخی دیگر برای دومین بار است که در المپیک حاضر می شوید، آن هایی که در المپیک قبل حضور داشتند،‌ فرصت مجددی بدست آوردند که افتخارآفرینی کنند و آن هایی که برای اولین بار اعزام می شوند شاید دیگر چنین فرصتی را بدست نیاورند،‌پس نهایت تلاش خود را بکنید تا با خوشرنگ ترین مدال از این مسابقات به کشور باز گردید.

رئیس فدراسیون کشتی اظهار داشت: مدال المپیک بدون  زحمت بدست نمی آید و هرکس از نظر فنی، جسمانی و روحی روانی آماده تر باشد و عزم خود را برای کسب مدال در این مسابقات مهم  جزم کرده است می تواند نتیجه خوبی را کسب کند.

وی افزود: پس باید از قبل برای این مسابقات برنامه می داشتید و در ادامه نیز باید خوب تمرین کنید، خوب استراحت کنید و تغذیه مناسبی داشته باشید و به چیز دیگری جز کسب افتخار در المپیک فکر نکنید و تمرکزتان کسب مدال در این بازی ها باشد.

دبیر با اشاره به اینکه ملی پوشان اعزامی به المپیک، نماینده ایران اسلامی در این مسابقات هستند خاطرنشان کرد: چشم یک ملت به عملکرد شما در این میدان بزرگ است، بعنوان یک سرباز باید بجنگید تا برای کشور عزیزمان ایران و مردم بزرگ آن، باعث سربلندی، افتخار و عزت شوید.

 


 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه