logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

کلانتری‌ها تخصصی می‌شود/ مردم از فراجا انتظار اقتدار دارند

کلانتری‌ها تخصصی می‌شود/ مردم از فراجا انتظار اقتدار دارند
رئیس پلیس پیشگیری فراجا به دو الزام اساسی کلانتری ها اشاره کرد و گفت: مهارت و دانش کارکنان کلانتری‌ها به عنوان دو الزام اساسی در طرح چابک سازی و تخصصی شدن کلانتری‌ها و پاسگاه ها مدنظر قرار داده شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار علی مویدی خرم آبادی با قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه مجموعه پلیس پیشگیری سراسر کشور در طرح‌های انتظامی اجرا شده که باعث ایجاد امنیت، نظم و آرامش در جامعه شدند، اظهارکرد: چابک‌سازی کلانتری‌ها و عملیاتی شدن آن‌ها دو محور اساسی است که باید با جدیت دنبال شود. تخصصی شدن کلانتری‌ها در این چابک‌سازی به عنوان یک محور اساسی مدنظر است که برای آن برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام شده که با اجرای آن کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها هم چابک‌تر و هم عملیاتی‌تر می‌شوند و هم ماموریتشان را تخصصی تر دنبال می‌کنند.

وی ادامه داد: اجرای ماموریت ها با اقتدار و رافت از موضوعاتی است که باید مورد توجه باشد، چراکه به گفته مقام معظم رهبری ما نمی‌توانیم اقتدار را از رحمت و رافت کارکنان جدا کنیم. ما هم مظهر اقتدار هستیم و هم مظهر رحمت نظام، انجام ماموریت‌ها، توامان باید با رحمت و رافت باشد چراکه این دو موضوع از هم جداشدنی نیست.

مویدی در ادامه گفت: مردم از فراجا انتظار اقتدار دارند ولی همزمان باید رئوف و مهربان و یار و یاور باشند و از ماموران انتظامی یاوری می‌خواهند؛ اگر بخشی که اقتدار است را بگیریم و بخش رحمت را رها کنیم نقص در کار به وجود به می‌آید و برعکس.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا گفت: مهم‌ترین اولویت کلانتری‌ها، پیشگیری از جرم است و باید از تمام ظرفیت ها کمک گرفت؛ بحث ساماندهی پلیس یاران نیز می تواند بسیار مفید باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه