logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ابوترابی فرد در مراسم گرامیداشت شهدای خدمت:

ایران در جایگاه ویژه معادلات بین المللی و منطقه ای قرار دارد

ایران در جایگاه ویژه معادلات بین المللی و منطقه ای قرار دارد
خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: ایران اسلامی در جایگاه ویژه و بسیار تاثیرگذاری در منطقه و معادلات بین‌المللی قرار دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابی فرد در مراسم گرامیداشت شهدای خدمت در ستاد ارتش گفت: ارتش جمهوری اسلامی امروز به سوگ ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، وزیر خارجه عالم هوشمند پرتلاش و کارآزموده، خلبانان اقتدارآفرین ارتش، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان غربی و رئیس یگان حفاظت ریاست جمهوری نشسته است.

وی ادامه داد: مهمترین ویژگی نظام جمهوری اسلامی ایران و انقلاب اسلامی وجود انسان‌هایی است که در پرتو بندگی خدای متعال به مقامات عالی ایمانی و معرفتی آراسته شدند. در پرتو وجود چنین انسان‌هایی آرامش در ایران و جهان گسترده است. نمونه این  انسانها، سرلشکر قرنی بود. این انسان والا مقام نماد علم، دانش و فهم درست از جهان و شناخت درست آمریکا و مزدورانش بود.

خطیبه موقت نماز جمعه تهران گفت: مفتخریم نیروهای مسلح کشور تحت فرماندهی مقام معظم رهبری برای ملت اسلام و محور مقاومت تکیه‌گاهی مقتدر و الهام بخش هستند. آنان دژ مستحکمی برای ملت ایران هستند.

ابوترابی فرد گفت: مردم ایران مردانی هستند که قبل از آنکه ایرانی یا تبریزی یا ... باشند «حسینی» هستند.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در سایه امنیت پیشرفت و توسعه حاصل می‌شود. شهدا خالق امنیت هستند. سرمایه ما برای برون رفت از تنگناهای موجود شناخت درست و دقیق فرصت‌ها و تهدیدها و داشتن برنامه کاربردی برای برون رفت از تنگناهاست. کشوری می‌تواند در مسیر عزت و اقتدار گام بردارد که در دنیای پرتلاطم سیاسی از استقلال سیاسی به معنی واقعی کلمه برخوردار باشد در غیر این صورت هیچ روزنه امیدی پیدا نمی‌شود.

امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: عملیات وعده صادق پیام آور دانش ، فناوری و تجاری‌سازی علم و قدرت مدیریت و فرماندهی و طراحی سخت‌ترین عملیات و عبور از لایه‌های دفاعی هفتگانه امپراتوری ناتو و لایه‌های چهارگانه رژیم صهیونیستی بود. این دانش و علم ایران بود که جهان را به حیرت فرو برد. فناوری‌های نوین و هسته‌ای محصول دانشمندان ایران است و مقام معظم رهبری و ملت و نظامیان و شهدا پرچمدار چنین نظامی هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه