logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

صحبتهای روئینگ سوار المپیکی ایران در مراسم تجلیل قایقرانی؛

جاور: حقوق کمیته المپیک زیاد نیست، هزینه زندگی زیاد است/ در المپیک برای بهترین نتیجه می جنگیم

جاور: حقوق کمیته المپیک زیاد نیست، هزینه زندگی زیاد است/ در المپیک برای بهترین نتیجه می جنگیم
ملی‌پوش روئینگ کشورمان گفت: رکوردهای خود را بهبود می‌بخشیم و می‌رویم که در المپیک برای بهترین نتیجه بجنگیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهسا جاور روئینگ سوار المپیکی ایران در حاشیه مراسم اختتامیه لیگ‌های قایقرانی و تجلیل از  ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی در مورد آخرین وضعیت تمرینی خود برای حضور در المپیک 2024 پاریس اظهار داشت: کمتر از 60 روز دیگر به المپیک باقی مانده و اردوی 30 روزه در روسیه داریم. یک هفته پس از بازگشت عازم المپیک می‌شویم. بعد از گرفتن سهمیه المپیک تلاش کردیم که 100 توان خود را در تمرینات بگذاریم و اگر خدا بخواهد آنچه مربی برنامه‌ریزی کرده را انجام دهیم 4 تا 5 ثانیه رکوردهای خود را بهبود می‌بخشیم و می‌رویم که در المپیک برای بهترین نتیجه بجنگیم. امیدواریم مانند بازی‌های آسیایی هانگژو و انتخابی المپیک در المپیک 2024 پاریس هم کار فوق العاده‌ای انجام دهیم.

وی در مورد هماهنگی خود با زینب نوروزی در رویینگ دو نفره گفت: هرچه جلوتر می‌رویم، من و زینب نوروزی هماهنگ‌تر، یکدل‌تر و مصمم‌تر می‌شویم.  قدم‌هایمان را قوی‌تر برمی‌داریم تا ببینیم خدا چه می‌خواهد.

ملی‌پوش روئینگ کشورمان در خصوص انتظاراتی که به عنوان یک ورزشکار المپیکی برای حمایت و رسیدگی دارد، تصریح کرد: الان دیگر وقت رسیدگی نیست و خیلی دیر است که بخواهم در مورد آن صحبت کنم اما سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی تمام تلاش کرده این مدت بهترین شرایط را برای ما ایجاد کند. نمی‌گویم همه چیز فوق‌العاده بوده اما شرایطی داشتیم که بتوانیم بهتر تمرین کنیم. همیشه محدودیت پیست و قایق و پارو داشتیم اما این مسائل باعث نمی‌شود که پا پس بکشیم و همیشه سعی کردیم قوی ظاهر شویم. در اردوی روسیه در پیست استاندارد تمرین می‌کنیم، همچنین با قایق‌هایی تمرین خواهیم کرد که در انتخابی المپیک توانستیم سهمیه بگیریم.

جاور در پاسخ به این پرسش که حقوق کمیته ملی المپیک تا چه اندازه برای او راضی کننده است؟ گفت: مبلغ آنچنانی نیست چون با توجه به تورم و افزایش قیمت‌ها جوابگوی نیازهای ما نیست. هزینه مکمل و زندگی زیاد است. از دی ماهیانه 15 میلیون تومان حساب کردند اما از اردیبهشت ماه قرار است ماهیانه 30 میلیون تومان محاسبه کنند. امیدوارم حمایت‌ها خیلی بیشتر از این شود و سهرابیان با دسته بازتر و دلگرمی بیشتر ورزشکاران خود را حمایت کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه