logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بوریس جانسون: برد انتخاباتی ترامپ بعد از محکومیت محتمل‌تر شد

بوریس جانسون: برد انتخاباتی ترامپ بعد از محکومیت محتمل‌تر شد
بوریس جانسون گفت پس از محکومیت دونالد ترامپ در دادگاه، اکنون احتمال ریاست جمهوری دوم او و راهیابی دوباره این جمهوری‌خواه آمریکایی به کاخ سفید «بیشتر شده است، نه کمتر.»

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روز پنجشنبه هیات‌ منصفه دادگاه نیویورک دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا را در تمام ۳۴ مورد اتهام پرونده پرداخت حق‌السکوت به یک بازیگر فیلم‌های غیراخلاقی، مجرم شناخت.

ترامپ در این پرونده به جعل اسناد مالی با هدف پنهان‌کردن حق‌السکوت متهم بوده و این حکم او را به اولین رئیس‌جمهور آمریکا بدل می‌کند که مرتکب بزه شده و مجرم شناخته می‌شود. او متهم به دستکاری اسناد مالی مرتبط با روابط غیراخلاقی‌اش، با هدف اعمال تاثیر غیرقانونی بر انتخابات ۲۰۱۶ متهم بود. ترامپ اما با بیان اینکه درخواست تجدیدنظر می‌دهد، خود را «مردی بسیار بی‌گناه» توصیف کرده و مدعی شد که شواهد این دادگاه «ساختگی» بود.

به دنبال صدور این حکم بی‌سابقه، «بوریس جانسون» نخست‌وزیر سابق انگلیس در مطلبی برای دیلی‌میل این دادگاه را «ضربه کاری به ترامپ، آن هم به سبک اوباش با مسلسل» توصیف کرد.

نخست‌وزیر اسبق انگلیس گفت: «مردم آمریکا به این پرونده نگاه کرده‌اند و علی‌رغم تمام ادعاهای شوم در مورد اهمیت "تاریخی" آن، به این نتیجه رسیده‌اند که در مجموع، این انبوهی از چرندیات قدیمی بوده است.»

جانسون افزود: «توده عظیمی از رای‌دهندگان آمریکایی می‌توانند آنچه را که من معتقدم واقعا اتفاق می‌افتد، ببینند؛ اینکه خواص لیبرال از محبوبیت مداوم ترامپ و توانایی او در ارتباط با رای‌دهندگان وحشت‌زده شده بودند و از هر چیزی که می‌توانستند برای منحرف کردن کمپین او استفاده می‌کردند.»

این سیاستمدار سابق انگلیس ادامه داد: «اگر بی‌ قصد و غرض به دوران ریاست‌جمهوری او چه در عرصه داخلی و چه در عرصه بین‌المللی نگاه کنید، می‌بینید بسیار موفق‌تر از آن چیزی بود که منتقدان چپ‌گرای او نشان می‌دهند. آنها نباید از ترفندهای قانونی مانند این استفاده کنند تا او را از دریافت قضاوتی که واقعا مهم است، یعنی حکم مردم، بازدارند. آنها با پیگیری این پرونده‌ها، احتمال پیروزی او را بیشتر کرده‌اند، نه کمتر.»

اظهارات جانسون در حالی مطرح می‌شود که «ریشی سوناک» نخست‌وزیر فعلی انگلیس از اظهارنظر مستقیم در مورد محکومیت ترامپ خودداری کرده و روز جمعه به خبرنگاران گفت این محاکمه در کانون توجه او نبوده است. او افزود: «از من که انتظار ندارید در مورد سیاست داخلی یا روند قضایی کشور دیگری اظهارنظر کنم!»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه