logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

کادر فنی و بازیکنان تیم ملی والیبال چه گفتند؟

اکبری: خسته بودیم/ به نژاد: رقابت با قهرمان المپیک سخت بود

اکبری: خسته بودیم/ به نژاد: رقابت با قهرمان المپیک سخت بود
کادر فنی و بازیکنان تیم ملی والیبال بعد از شکست برابر فرانسه صحبت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، تیم ملی والیبال ایران در ادامه رقابت‌های خود در هفته سوم لیگ ملت‌ها به مصاف فرانسه رفت و با نتیجه 3 بر صفر مغلوب شد.

در پایان این بازی کادر فنی و بازیکنان ایران صحبت کردند.

اکبری: خسته بودیم

پیمان اکبری سرمربی تیم ملی والیبال ایران در مورد این مسابقه بیان کرد: فرانسه قهرمان المپیک است و  نسبت به همه تیم‌ها قوی‌تر است. سیستم بازی این تیم هم با بقیه خیلی فرق دارد. بازیکنان ایران تلاش کردند بازی قابل قبولی به نمایش بگذارند اما در دو روز گذشته دو بازی پنج سته داشتیم و روی هم ۱۰ ست بازی کرده‌‌ایم.

وی با بیان اینکه یکی از دلایل اصلی نتیجه امروز خستگی بازیکنان بود، تاکید کرد: نتوانستیم توانمندی خودمان را به نمایش بگذاریم اما امیدوارم یک ریکاوری خوب داشته باشیم و برای بازی با آلمان آماده شویم. ‌

اکبری در مورد دیدار با آلمان در پایان هفته سوم‌لیگ ملت‌ها گفت: نتیجه هیچ مسابقه‌ای را نمی‌شود پیش بینی کرد اما آلمان تیم خوبی است. تلاش می‌کنیم حداکثر توانمندی خود را به نمایش بگذاریم چون مهم است بازیکنان در شرایط بدنی نرمالی باشند و  بتوانند عملکرد واقعی خود را به نمایش بگذارند.

صالحی: حتی 24 ساعت وقت استراحت نداشتیم

آرمان صالحی لیبروی تیم ملی والیبال ایران پس از این دیدار اظهار کرد: مسابقه خوبی نبود و هر چقدر تلاش کردیم نشد چون تایم استراحت نداشتیم در حالی که فرانسه روز گذشته استراحت داشت و توانست ریکاوری خوبی داشته باشد.

وی با تاکید بر این که فرانسه بازی خوبی برابر ایران داشت، افزود:  ایران در طی سه روز 24 ساعت وقت استراحت نداشت و دو بازی پنج سته داشتیم که مطمئنا شرایط را سخت کرد.

صالحی درباره مسابقه برابر آخرین حریفشان در هفته سوم عنوان کرد: امیدوارم دیدار برابر آلمان را با برد پشت سر بگذاریم که حداقل سه پیروزی در این هفته داشته باشیم و با نتیجه قابل قبولی هفته آخر لیگ ملت‌ها را به پایان برسانیم.

وی در پایان در خصوص فاصله یک روزه بین مسابقه شان با فرانسه و آلمان گفت: وقت استراحت بسیار تاثیرگذار است و فردا با تمرین خوب و ریکاوری سعی می کنیم برابر آلمان با صد در صد توان حضور یابیم و نتیجه خوبی به دست آوریم.

به‌نژاد: رقابت با قهرمان المپیک سخت بود

عرشیا به‌نژاد پاسور تیم ملی والیبال ایران پس از این دیدار بیان کرد: رقابت خوبی بود به هرحال فرانسه قهرمان المپیک است و رقابت با آن‌ها سختی‌های خاص خودش را دارد. بعد از انجام دو رقابت سنگین در پنج ست مقابل آمریکا و هلند، خستگی در بدن بازیکنان تیم ایران مانده بود و نتوانستند خیلی به فرانسه فشار بیاورند و به علت همین خستگی، کادرفنی از بازیکنان ذخیره استفاده کرد و تا جایی‌که توانستیم به تیم کمک کردیم اما در  مجموع یک دیدار سخت را پشت سر گذاشتیم.

وی ادامه داد: دیدار با آمریکا و هلند در پنج ست، نزدیک و سخت بود و هر دو دیدار نیز با ترکیب شش نفره مشابه آغاز شد و فشار زیادی به بازیکنان وارد شد. این دیدار نیز از ساعت 10 صبح به وقت محلی برگزار شد و رقابت در صبح سخت است.

به‌نژاد در خصوص دیدار با تیم آلمان گفت: شنبه را استراحت خواهیم کرد و فرصت خوبی است تا با انجام ریکاوری مناسب برای دیدار با تیم آلمان آماده شویم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه