logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس جمعیت هلال احمر اعلام کرد:

فعالیت خانه‌های هلال برای فقرزدایی و توانمندسازی مردمی

فعالیت خانه‌های هلال برای فقرزدایی و توانمندسازی مردمی
رئیس جمعیت هلال احمر اعلام کرد که خانه‌های هلال در حوزه فقرزدایی و توانمندسازی مردمی فعال شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیرحسین کولیوند در اجلاسیه بریکس با اشاره به تجربیات جمعیت هلال احمر ایران در سال‌های اخیر گفت: ایجاد مراکز درمانی خودگردان در کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین به‌واسطه این که انجام ماموریت‌های بهداشتی و درمانی در خارج از کشور به عهده هلال احمر گذاشته شده است، از جمله دستاوردهای جمعیت هلال احمر است که با انجام حداقل سرمایه گذاری، توانسته با استفاده از ظرفیت کمک‌های دولتی کشور میزبان، سالانه بیش از یک میلیون خدمت بهداشتی و درمانی را به مراجعه کنندگان ارائه و نقشی اساسی در توسعه سلامت ایفا کند.

وی افزود: نمونه کوچک‌تر و محله محور این خدمت، خانه‌های هلال هستند که جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با رویکرد آموزش همگانی برای شناسایی مخاطرات و واکنش به شرایط اضطراری با هدف مقابله با آسیب‌های جانی و مالی ناشی از حوادث طبیعی، بیماری‌ها و افزایش تاب آوری در شرایط بحرانی اقدام به تاسیس آن‌ها کرد. امروزه ارکان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به عنوان زنجیره‌ای پوششی در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند تا با حداکثر توان به مردم خدمت رسانی شود.

کولیوند ادامه داد:  بر همین اساس خانه‌های هلال در هم افزایی با سایر سازمان‌های جمعیت هلال احمر در حوزه فقرزدایی و توانمندسازی مردمی فعال شده و توانسته با شناسایی اقشار آسیب دیده یا نیازمند خدمات بهداشتی، درمانی و معیشتی به آن‌ها ارائه و از آسیب‌های این حوزه پیشگیری کند.

در پایان این اجلاسیه ابتکارات جمعیت هلال احمر مورد توجه قرار گرفت و تحسین سایر جمعیت های ملی را به دنبال داشت تا از این الگوها و تجربیات در سایر کشورها و جامعه بریکس استفاده شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه