logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ریزش ساختمان دو طبقه در مجاورت ملک گودبرداری شده در یافت‌آباد

ریزش ساختمان دو طبقه در مجاورت ملک گودبرداری شده در یافت‌آباد
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با اشاره به فرو ریختن ساختمانی دو طبقه در محله یافت آباد در ظهر امروز، گفت: این مسئله اهمیت نظارت بر مرحله حساس گودبرداری و به ویژه مقاوم سازی و ایمن‌سازی دیواره‌های گود را بیشتر می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید جلال ملکی درباره حادثه امروز گفت: ساعت ۱۱ و ۱۶ دقیقه ظهر امروز، یک حادثه آوار ساختمان در مجاورت ملک گودبرداری شده به آدرس یافت آباد خیابان مهتدی خیابان محمودی به سامانه ۱۲۵ اعلام شد و بلافاصله دو ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: آتش‌نشانان طی پنج دقیقه به محل حادثه رسیدند و مشاهده کردند که محل حادثه یک ساختمان دو طبقه مسکونی در ضلع جنوبی یک ملک به وسعت حدود ۲۵۰ متر بود که به عمق تقریبی شش متر گودبرداری شده بود.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ادامه داد: خوشبختانه ساعتی قبل از تخریب ساختمان، ساکنان از صدای ناشی از شکستن شیشه‌ها و دیوارها متوجه خطر شده و بلافاصله ساختمان را ترک کرده بودند.

ملکی گفت: دقایقی بعد نیمی از ساختمان دو طبقه کاملاً تخریب و داخل گودبرداری ریخت. اما خوشبختانه به کارگران محل گودبرداری نیز آسیبی نرسید.

وی افزود: آتش‌نشانان پس از بررسی و اطمینان از حضور کسی در زیر آوار و ارائه توصیه‌های ایمنی لازم، محل را تحویل مالکان و عوامل شهرداری داده و به ایستگاه بازگشتند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران اظهار کرد: بارها شاهد ریزش ساختمان در مجاورت محل گودبرداری و یا تخریب دیواره‌های گودبرداری بوده‌ایم که باعث مصدومیت افراد و یا حتی تلفات جانی شده است. این مسئله اهمیت نظارت بر مرحله حساس گودبرداری و به ویژه مقاوم سازی و ایمن سازی دیواره‌های گود را بیشتر می‌کند.

ملکی گفت: هرچه عمق گودبرداری بیشتر باشد و یا ساختمان‌های اطراف، بلند مرتبه یا قدیمی و فرسوده باشند ایمنی دیواره‌های گودبرداری مهمتر می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه