logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

373 هزار نوبت واکسیناسیون دام در ایلام انجام شده است

373 هزار نوبت واکسیناسیون دام در ایلام انجام شده است
حدود 374 هزار نوبت سر واکسیناسیون توسط کارکنان شبکه دامپزشکی شهرستان ایلام در نه ماهه اول سال جاری صورت پذیرفته است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، "محمد علی رحمی" رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ایلام در گفتگو با ایلام پویا با اعلام این خبر گفت: از ابتدای سالجاری تا کنون عملیات واکسیناسیون بمنظور پیشگیری از شیوع بیماری های واگیردار و مشترک صورت گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام پویا ,

علی رحمی اقدامات صورت پذیرفته را شامل واکسیناسیون شاربن علامتی، تب برفکی گاو و گوساله و گوسفند و بز، آبله گوسفند و بز، PPR گوسفند و بز، بروسلوز بره و بزغاله و هاری عنوان نمود و افزود: در همین مدت تست سل 1491 رأس گاو نیز انجام شده است.
 

,
,

وی اظهار کرد: بخش خصوصی دامپزشکی نیز بیش از 221 هزار نوبت واکسیناسیون بمنظور پیشگیری از شیوع آنتروتوسکمی، قانقاریا و آگالاکسی انجام پذیرفته است.
 

,
,

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ایلام افزود: درمدت مذکور 119 هزار 687 نوبت سر سمپاشی دام و 277 هزار 900  متر مربع جایگاه نگهداری دام سمپاشی شده و از جمله اقدامات صورت پذیرفته را نظارت شرعی و بهداشتی بر کشتار دام در کشتارگاه ها بیان و افزود در نه ماهه اول سالجاری بر کشتار 7145 رأس دام نظارت صورت گرفته و مقدار 1984  قطعه امعاء و احشاء (کبد– ریه– کلیه– قلب) به وزن بیش از 2021 کیلوگرم فرآورده های خام  دامی غیر قابل مصرف ضبط و معدوم گردیده است.
 

,
,

وی تصریح کرد: در همین مدت 13626 مورد بازدید از اماکن عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان انجام و 5318 کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی فاسد و غیر قابل مصرف ضبط و معدوم سازی گردیده است.
 

,
,

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ایلام بیان کرد: در همین مدت 72 نفر متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و 23 مورد پلمپ مراکز عرضه متخلف با مجوز قضایی صورت پذیرفته است.

,


علی رحمی از مهمترین مشکلات بهداشتی موجود در شهرستان را بحث کشتار غیر مجاز دام و خرید برخی از شهروندان از این مراکز دانست و از مردم درخواست کرد، بمنظور حفظ سلامتی خود و خانواده از مراکز غیر مجاز خریداری نکنند.

,
,

 

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه