logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فروش ۲۴ ساعته ارز اربعین توسط بانک سپه در روبیکا

فروش ۲۴ ساعته ارز اربعین توسط بانک سپه در روبیکا
فرآیند فروش ارز به زائران اربعین حسینی به‌صورت 24 ساعته و در بستر پیام‌رسان روبیکا توسط بانک سپه فراهم شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، این بانک به منظور خدمت رسانی مطلوب و تسهیل فرآیند فروش ارز اربعین مطابق ابلاغ و ضوابط اعلامی بانک مرکزی به مبلغ 200 هزار دینار عراق به زائرین حسینی، علاوه بر فروش ارز اربعین به صورت حضوری ، این خدمت را از طریق بستر پیام‌رسان روبیکا از تاریخ هفتم مرداد تا سوم شهریورماه سال جاری به صورت 24 ساعته فراهم می کند.

زائران اربعین حسینی می‌توانند با نصب آخرین نسخه روبیکا، از طریق صفحه رسمی اربعین در این سوپراپلیکیشن نسبت به ثبت نام برای دریافت ارز زیارتی اقدام کنند.

درخواست فروش ارز برای افراد بالای 18 سال با کنترل تطابق شماره تلفن همراه و اطلاعات هویتی متقاضی صورت می پذیرد و افراد پنج تا 18 سال نیز می توانند با شماره همراه والدین یا اعضای خانواده خود اقدام به خرید ارز کنند. ضمناً ثبت اطلاعات در سامانه سنا نیز در زمان فروش اینترنتی به‌‌صورت مکانیزه انجام می‌شود.

لازم به ذکر است، خدمات فروش ارز اربعین به صورت حضوری توسط 189 شعبه منتخب بانک سپه نیز در سراسر کشور از روز یکشنیه 7 مرداد تا روز شنبه 3 شهریورماه  سال جاری از ساعت 6:30 صبح الی 18 به زائرین اربعین حسینی در چارچوب ضوابط و مقرارت اعلامی بانک مرکزی اجرایی می شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه